Merla
Promo //

Merla

Merla, hrvatski premium brend koji je već osvojio brojne hrvatske domove, predstavio je novu kolekciju posteljina koje će udahnuti život svakoj spavaćoj sobi. Tonovi nove kolekcije pažljivo su odabrani, a svaka od ovih boja trenutno uživa kultni status među svjetskim predvodnicima trendova.

Francusko plava, nebesko plava, krem i peach fuzz - boja 2024. godine, četiri su nove boje sezone. Ove su boje ujedno i klasični primjer dobrog stila pa će nova kolekcija posteljine biti lijep i poželjan ukras svakog doma još dugi niz godina. Nova paleta boja dolazi u različitim dezenima pa svatko može napraviti kombinaciju koja mu najbolje odgovara. 

Merla

Merla

Posteljina Merla izrađena je od najkvalitetnijeg stopostotnog pamučnog damasta i obojena ekološkim bojama. Oni kojima je potrebna dodatna doza svježine, posebno tijekom ljetnih noći, najčešće biraju MerLan – posteljinu iz Merla kolekcije koja spaja ono najbolje od lana i pamuka. Merla posteljina ne sadrži štetne sastojke pa je nježna prema koži i prema prirodi.

Nova kolekcija Merla posteljine

Profinjena francusko plava je elegantna nijansa koju odlikuje mekan i pomalo prigušen ton pa je ova boja oličenje profinjenosti i poznatog francuskog chica. Francusko plava često se koristi u modnoj industriji kao simbol klasične elegancije i dobrog stila, a jednako tako i u dizajnu interijera te dekorativnim predmetima i dodacima. U ovoj ćete se posteljini dobro opustiti i naspavati.

Umirujuća nebesko plava boja simbol je svježine, mira i inspiracije. Svijetla i prozračna nijansa plave koristi se za stvaranje opuštajuće i umirujuće atmosfere. Budući da umiruje misli i oslobađa prostor za kreativnost, dekorativni elementi nebesko plave boje izbor su mnogih koji traže inspiraciju i mir.

Merla

Merla

Topla i suptilna krem nježna je i neutralna boja koja zrači toplinom, elegancijom i udobnošću te je idealna za stvaranje mirne i otmjene atmosfere. Zbog svoje neutralnosti vrlo je prilagodljiva različitim stilovima i kombinacijama te je česta kao osnova za kombiniranje s drugim bojama. U svakoj kombinaciji krem daje elegantan i mekan, pomalo baršunast izgled.

Trendi Peach Fuzz, obožavana nijansa koja kombinira tople tonove narančaste i nježne tonove ružičaste boje, najsjajnija je zvijezda nove Merla kolekcije. Pantone je nijansu Peach Fuzz proglasio bojom 2024. godine i učinio je planetarno popularnom. Ova istovremeno iskričava i nježna narančasto-ružičasta boja vrlo je optimistična, romantična i energična pa je izvrstan izbor za sve koji u dom žele unijeti dobru energiju.

Merla

Merla

Posebna kolekcija za one kojima je već sada vruće

Posteljina MerLan savršena je za ljetne noći jer spaja najbolje od lana, čiji je udio u tkanini 55 posto, i pamuka kojeg ima 45 posto. Prozračnost lana tijekom noći hladi, a damastno tkanje i udio pamuka osiguravaju dodatnu udobnost, dugotrajnu svježinu i jednostavnije održavanje.

Sve posteljine Merla, neovisno o boji, mogu se prati na 95 stupnjeva jer visokokvalitetni materijali i posebna dorada ne osiguravaju samo luksuzan izgled i udobnost već i dugovječnost posteljine Merla. Zato dokazano ostaje lijepa, ugodna na dodir i kvalitetna čak i nakon 250 pranja.

Svjetska premium posteljina

Maloprodajni brend Merla iskorak je u uspješnoj stogodišnjoj povijesti Tvornice tekstila Trgovišće koja već dugi niz godina proizvodi najkvalitetniju posteljinu i stolno rublje za najbolje svjetske hotele, resorte i restorane.

Merla

Merla

Neki od vjernih klijenata Tvornice tekstila Trgovišće su restorani Gordona Ramseya, londonski hotel Ritz, bečki Hotel Sacher, Caesars Palace u Las Vegasu, hoteli u najpoznatijim švicarskim skijalištima, kao i neki od najboljih hotela u Hrvatskoj. Prvi izbor profesionalaca postali su zbog kvalitete posteljine i stolnog rublja koji se jednostavno i lako održavaju, te izgledaju lijepo i na dodir su ugodni i nakon više godina profesionalnog korištenja.

Merla

Merla

Stvaranjem brenda Merla i otvaranjem trgovine u Zagrebu te webshopa, odškrinuli su vrata u svijet luksuznog spavanja pa sada u svojem domu možemo uživati u damastnoj posteljini vrhunske kvalitete i doživljaju hotela s pet zvjezdica. Osim posteljine, brend Merla nudi i stolno rublje. Merla damastni stolnjaci, salvete i pregače inspirirani su tradicionalnim hrvatskim čipkama i vezovima.

Prirodna nježnost

Premium damastna posteljina Merla je zadivljujuće lijepa, ugodna na dodir i lako se održava. Merla posteljina je dizajnirana, otkana i sašivena u Hrvatskoj od najkvalitetnijeg stopostotnog pamuka pouzdanog porijekla. Jedini korak proizvodnje koji se odvija izvan Hrvatske je posebna dorada i bojenje u Milanu zbog kojih se posteljina može prati na 95 stupnjeva, neovisno o boji.

Merla

Merla

Prilikom proizvodnje posteljine i njezinog bojenja ne koriste se štetni sastojci pa je posteljina Merla sigurna za kožu i pogodna za cijelu obitelj, djecu, alergičare i osobe s najosjetljivijom kožom. Zbog toga je posteljina Merla nositelj Oeko tex standarda 100.  

Merla
Promo

Merla

Kako bi posteljina savršeno pristajala, plahte, jastučnice i navlake naručuju se i kupuju posebno, u skladu s dimenzijama kreveta, jastuka i pokrivača u domu. Svoju Merla posteljinu i stolnjake možete odabrati u dućanu u Teslinoj ulici 5 u Zagrebu ili na webshopu www.merla.hr

Lifestyle