Instagram @emrata
//

Instagram @emrata

Emily Ratajkowski, poznata manekenka i glumica, ponovno je privukla pažnju medija i to svojom  nedavnom Instagram objavom na kojoj je predstavila dva dijamanta, odnosno svoj "divorce ring" simbolizirajući tako prihvaćanje novog životnog poglavlja 

Prije šest godina, njen bivši suprug, Sebastian Bear-McClard, zaprosio ju je predivnim zaručničkim prstenom s dva dijamanta različitih oblika. Gotovo dvije godine nakon razvoda, Emily je odlučila prenamijeniti te dijamante u dva odvojena prstena, nazvavši ih "prstenje razvoda".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Umjesto vraćanja zaručničkog prstena bivšem supružniku (ili njegove prodaje), što je česta praksa među mnogima koji su se razveli, Emily je izabrala drugačiji put modificiranjem prstena u nešto novo i značajno. Stoga, ne možemo da se ne zapitamo, je li ovo rođenje novog trenda među slavnima?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALISON LOU™ (@alisonlou)

Originalni zaručnički prsten, s dvokaratnim princess cut dijamantom i trokaratnim dijamantom u obliku kruške, dizajnirala je Alison Lou, a izgleda kako je ovdje riječ o suradnji s modelom, odnosno, kako mnogi nagađaju, genijalnim marketinškim potezom, jer već nekoliko dana svi bruje o Emilynom prstenu. 

Emily je nedavno priznala da se ponovno upustila u svijet spojeva nakon razvoda, ali da si i dalje daje vremena i stavlja vlastito blagostanje na prvo mjesto. Dok nastavlja prihvaćati svoju slobodnu eru, priča Emily Ratajkowski podsjeća nas da krajevi također mogu biti počeci ispunjeni prilikama i samootkrivanjem. Njezin divorce ring ne samo da simbolizira prekid s prošlošću, već također predstavljaju hrabri korak prema svjetlijoj, osnaženoj budućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

 

Pop kultura