Instagram @laurabutlermadden
//

Instagram @laurabutlermadden

Ako ste u procesu preuređenja stana te je došao red na kupaonicu neka vam ovo posluži kao inspiracija. Bijele kupaonice čest su izbor kada su u pitanju boje, ali sve popularnije postaju kupaonice s više boja. Međutim s bijelom bojom nikad ne možete pogriješiti jer ona je klasična, elegantna i bezvremenska. Male promjene koje će za završni izgled prostora puno značiti su uvijek moguće, a bijele kupaonice jednostavno se transformiraju u moderniji prostor. Sve što je potrebno da obična kupaonica postane jedna od najluksuznijih prostorija u domu je nekoliko savjeta. 

Izdvojili smo tri savjeta uz koje će klasična bijela kupaonica izgledati moderno!

Zidovi i namještaj s teksturom

Ponekad se potpuno bijeli prostor može činiti jednoličnim, dosadnim i jednodimezionalnim. Kako biste to spriječili postoji jednostavno rješenje koje će pritom izgledati luksuzno- zidovi s teksturom. Oni će u kupaonici ostaviti dojam više dimenzija, dubine, ali istovremeno kupaonica će izgledati sofisticirano i zen. Ako tražite jednostavniji način od novih zidova, drveni komad namještaja poput stolca ili vaze od terakote imat će isti efekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Horsley (@edwardian_seaside_home)

Minimalistički dizajn

Ne možete nikad pogriješiti s minimalistički uređenom kupaonicom. Čiste linije, minimalizam, elegantan dizajn zajedno će dati savršenu modernu kupaonicu. Staklena pregrada za tuš dodatno će otvoriti cijeli prostor, a ako želite malo dimenzije u kupaonici zidovi s uzorkom mramora stvoriti će taj dojam. Odabir materijala je vrlo važan jer on je odraz kvalitete i uredne estetike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Butler-Madden (@laurabutlermadden)

Istaknite neke dijelove kupaonice

Bijela boja je jedna od najzahvalnijih za kombiniranje. Zato ćete moći bez razmišljanja dodati malo boje kako biste razbili monotoniju bijele kupaonice. Jednostavan trik za to napraviti je da istaknete neke dijelove kupaonice poput slavine u drugoj boji. To može biti crna, ali ako želite ostaviti dojam luksuza birajte zlatnu boju. Osim zlatne, jednako sofisticirano izgledat će boja meda koja je sada sve popularnija u svijetu interijera. Ovim potezom uložit ćete minimalan trud, a rezultat je moderna kupaonica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apryl (@our_4bed)

Lifestyle