© ImaxTree by launchmetrics
© ImaxTree by launchmetrics //

© ImaxTree by launchmetrics

U posljednje vrijeme u trendu je bio minimalizam i clean girl estetika koji su zagovarali dobro poznatu poslovicu manje je više. Nude nijanse ili milky white tonovi bili su među najvećim favoritima svake djevojke koja se zaputila u salon za manikuru. Ako ste željni promjene te biste novo godišnje doba dočekali s novom manikurom, ali vam nedostaje cool inspiracije, zavirili smo u trendove koji nas očekuju ovog proljeća, a prema svemu sudeći potpuno su drukčiji od onoga na što smo navikli u posljednje vrijeme. 

Dragulji na noktima

Čak i najjednostavnija manikura može izgledati elegantno s dodatkom dragulja. Ako na jednostavan način želite promijeniti vašu manikuru ovo je najbolji i najjednostavniji način kojim ćete to postići. Osim što će vaši nokti blistati nećete im se moći prestati diviti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Cat eye manikura

Za sve ljubitelje chrome manikure kojima je ona dosadila neka se ovog proljeća pripreme za cat eye manikuru. Cat eye manikura ima 3D efekt, a ova efektna manikura sigurno će oduzeti dah svakome tko ju primijeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Coquette manikura

Sve je ljepše ako dodate mašnicu! Ako se ne možete odvojiti od nude nijansa koje su uvijek vaš favorit kada birate boju manikure ovog proljeća dodajte neku mašnicu. Coquette estetika i dalje je u punom jeku, a da trend ne jenjava dokaz je i ova manikura. Dodatak mašnica djelovat će vrlo simpatično i girly na noktima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Chrome s twistom

Recite zbogom običnoj chrome manikuri koja je zahvaljujući Hailey Biber mjesecima bila jedan od najvećih trendova iz sezone u sezonu. Ovog proljeća popularni chrome efekt gledat ćemo u french izadnju i na 3D nail artu što je pravo osvježenje nakon vladavine jednobojnog chromea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

 

Ljepota