ImaxTree by launchmetrics
//

ImaxTree by launchmetrics

U moru sadržaja na TikToku, jedan serijal je u posljednje vrijeme posebno osvojio korisnike ove platforme, a riječ je o serijal pod nazivom "Who TF Did I Marry?. Reesa Teesa hrabro je podijelila svoje iskustvo iz "horor braka", a istovremeno je podijelila znakove prepoznavanja red flagova koji se mogu primijeniti na svaki odnos.  

Što je toliko zaintrigiralo ljude kod ovog serijala?

Radi se o intrigantnoj priči, a način na koji je Ressa prepričava svoje događaje je ono što je, između ostalog, toliko impresioniralo ljude. Tematika prevare i manipulacije u partnerskim odnosima uvijek privlači pažnju, a Reesa je odlučila hrabro podijeliti svoje iskustvo iz odnosa s patološkim lažljivcem.

 

@notolsennchris This series has me HOOOOKED @ReesaTeesa #reesateesa #whotfdidimarry ♬ original sound - ReesaTeesa

Serijal je postao viralan preko noć, a s obzirom na to da vam ne želimo otkriti baš svaki detalj, samo ćemo ukratko ispričati o čemu je riječ. Kroz više od 50 videa na TikToku, Reesa otkriva detalje o bivšem mužu, počevši od trenutka kada su se upoznali putem dating aplikacije, do zajedničkog useljavanja, preko red flag situacija pa sve do otkrića da je on manipulirao i lagao o mnogim stvarima. Teesa detaljno opisuje kako je njen bivši muž koristio pandemiju kao izliku za svoje laži i manipulaciju te kako je ona postupno prepoznavala crvene zastavice koje su upućivale na to da njihov odnos nije uopće iskren.  

 

@reesamteesa Who TF Did I Marry- Part One #pathologicalliar #reesateesa #fypシ #fyp ♬ original sound - ReesaTeesa

Kroz svoje priče, pruža gledateljima uvid u složenost toksičnih partnerskih odnosa i važnost prepoznavanja i suočavanja s lošim odnosom - pokazalo se kako i TikTok može biti platforma za poticanje dubljih razgovora o takvim pitanjima. Gledajući njezin sadržaj, automatski smo osjetili iskrenu povezanost s njom, nešto slično kao da razgovaramo sa starijom sestrom ili prijateljicom, pa iako je serijal snimljen na jednostavnom formatu jedne osobe ispred kamere, njegova snaga leži u autentičnosti i iskrenosti.

 

@reesamteesa Part Twelve #reesateesa #series #whotfdidimarry #fyp #fypシ ♬ original sound - ReesaTeesa

Ako cijenite napete priče, gledanjem ovog serijala dobit ćete malo dublji uvid u važnost zdravih partnerskih odnosa, pa vam svakako preporučujemo da ga pogledate!

Lifestyle