Adele, jesi li to ti?

07.05.2020.

Minimalno pedeset, a vjerojatno i više. Toliko je kilograma izgubila britanska pop zvijezda Adelle, koja se topi sa svakim svoji novim Instagram postom…

Ovaj posljednji njezine je obožavatelje doslovno ostavio bez teksta. I natjerao da ju zapitaju je li sve u redu. Kad je slavna pjevačica izjavila kako je odlučila smršavjeti „jer želi biti sretnija i zdravija majka svom sinu“, svi su je u tome podržali, no mnogima se čini da se pretjerala s gubitkom kilograma. Njezina transformacija počela je nakon što je u travnju prošle godine objavila kako se rastaje od supruga Simona Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela. Nakon toga se povukla iz javnosti, a očito i od svog frižidera. Uz pomoć rigorozne dijete kojom je unosila tisuću kalorija dnevno, te redovitom vježbom Adele je postigla čudo. Doslovce se prepolovila, te počela sasvim drugačije odijevati, ponosno ističući novu figuru i svoje tjelesne atribute.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh