Adele kao kandidatkinja u reality showu “The Bachelor”

26.10.2020.

Dugoiščekivani novi album Adele još nije završen, ali je ovog vikenda pokazala da osim pjevačkih posjeduje i glumačke sposobnosti

U subotu je Adele oduševila glasom i stasom kao voditeljica kultnog američkog showa koji se emitira uživo, Saturday Night Live, te u nizu skečeva pokazala kako se snalazi kao glumica. Iako su mnogi bili razočarani što Adele nije nastupila kao glazbeni gost u emisiji (ta je čast pripala glazbenici H.E.R.), ona sama se opravdala time što novi album nije gotov te podsjetila da je svoj proboj na američko tržište započela upravo nastupom u tom showu prije punih 12 godina!

Već je u uvodnom govoru adresirala svoju novu figuru, našalivši se kako je zbog ograničenja u putovanjima polovicu sebe ostavila kod kuće. Uživljavajući se u različite komične uloge, Adele je prikazala svoje glumačke i komičarske talente, a publici se najviše svidio onaj u kojem se Adele pojavljuje u parodiji reality showa “The Bachelor” kao patetična i nametljiva kandidatkinja. Otpjevavši dijelove neke od svojih najvećih hitova umjesto dijaloga u kvazi-reality showu , dokazala je da je još uvijek jedan od najjačih vokala današnjice.

Neki od skečeva nisu naišli na odobravanje publike, poput onoga o afričkom turizmu za razvedenice u srednjim godinama, smatrajući ga odjekom kolonijalističke prošlosti, no svi su hvalili Adele i uživali u njezinoj zaraznoj pozitivnoj energiji.

S obzirom na novi izgled, nove interese i životnu energiju Adele, ne znamo možemo li od novog albuma koji je u pripremi očekivati i neki novi zvuk, sasvim drugačiji od njezinih uobičajenih nota, ali jedva čekamo poslušati.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Adele započinje novu romansu koja bi mogla biti preslatka. Držimo im fige

„Stvari se zahuktavaju. Kreću se u istim londonskim krugovima i zabavno im je…“

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Modna nostalgija Due Lipe

Pjevačica donijela visoku modu u skeč show Saturday Night Live

Ovo je knjiga za koju se Adele kune da joj je promijenila život

Svi smo svjedoci drastične vizualne transformacije slavne pjevačice, koja je u nedavnom Instagram postu otkrila koje ju je štivo inspiriralo da počne slušati svoj unutarnji glas i postane najbolja verzija sebe- inside & out!

Adele, jesi li to ti?

Minimalno pedeset, a vjerojatno i više. Toliko je kilograma izgubila britanska pop zvijezda Adelle, koja se topi sa svakim svoji novim Instagram postom…

▲ Povratak na vrh