“All I want for Christmas” je kuća u kojoj se izolira Mariah Carey

15.10.2020.

Svima je već dosta razgovora o koroni i njihova četiri zida, pa i slavnima

Na njihovu sreću, slavni i bogati imaju više resursa i mogućnosti za bijeg od svakodnevice, pa unajmljivanje kuća, vila i cijelih resorta za sebe i svoje najbliže nije ništa neuobičajeno.

Tako je i Mariah Carey odlučila skloniti se iz New Yorka za vrijeme pandemije i pronašla ugodniji dom za svoju obitelj, najbliže suradnike i osiguranje u okrugu Westchester u državi New York, 10-ak kilometara od kuće gdje je davno živjela s prvim suprugom Tommyjem Mottolom.

Luksuzna vila pripada bivšem direktoru s Wall Streeta Jayu Dwecku, a nalazi se u zatvorenom naselju. Rezidencija ima 6 spavaćih soba, 7 potpuno opremljenih kupaonica, 4 WC-a, kuhinju i blagovaonicu, a dodatni sadržaji su teretana, soba za gledanje filmova i igraonica, tako da zabave za vrijeme karantene ne može nedostajati.

No što bi bila Mariah bez malo “glittera”? Sofisticiranosti unutrašnjeg uređenja i neutralnim tonovima koji se provlače kroz interijer kontrastira šarenilo eksterijera, osobito bazen osvijetljen lampicama u različitim bojama. Njegov oblik Stradivarijeve violine najbolje se može doživjeti iz zraka, a njegova izrada trajala je preko godinu dana i stajala oko milijun dolara. Prava sitnica u usporedbi sa cijenama pravih Stradivarijevih violina.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Sjaj i tama Mariah Carey

Iza jednog od najmoćnijih i najljepših glasova današnjice kriju se ružne obiteljske traume, ljubavni krahovi i osjećaj bespomoćnosti

Preminuo Kenzo Takada, osnivač modne kuće Kenzo

U 81. godini života, osnivač modne kuće Kenzo preminuo je od Covid-19

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

▲ Povratak na vrh