Amal Clooney nema stilista?

16.05.2015.

George Clooney je otkrio neke od novih detalja iz bračnog života

George Clooney rijetko priča o odnosu sa svojom suprugom Amal, a kada je za News.co.au progovorio o toj temi gotovo svi svjetski mediji prenijeli su intervju šarmantnog glumca.

“Amal i meni najteže je uskladiti obveze. Dogovorili smo se da možemo biti odvojeni najduže tjedan dana”, otkrio je Clooney, koji je progovorio i o modnom stilu svoje supruge, te otkrio kakav je kuhar.

“Smiješno mi je da sam od prvog susreta s Amal primjetio da ima svoj modni stil. Nema svog stilista, nosi točno ono što želi i voli. Ponekad me zbunjuje kad je u pitanju moj modni stil. Zna mi reći: ‘Zar ćeš ponovno nositi tu svoju ‘tekila’ majicu?’”, smije se 54-godišnja zvijezda.

“Ponekad nešto i skuham. Budući da dugo nisam bio u vezi naučio sam odlično pripremati tjesteninu, jer sam proveo puno vremena u Italiji. Dobro pripremam doručak, i odlično večeru za Dan zahvalnosti”, istaknuo je Clooney koji je tako otkrio neke od novih detalja iz bračnog života.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

Tko je od slavnih stigao na kraljevsko vjenčanje?

Kraljevsko vjenčanje koje je održano danas u Londonu okupilo je brojna poznata lica

Amal Clooney zablistala u vintage Versace haljini

Poznata po sebi svojstvenom stilu i prepoznatljivoj modernoj eleganciji, supruga glumca Georgea Clooneya zablistala je na večernjem modnom događaju

▲ Povratak na vrh