Amal Clooney oponaša stil Kendall Jenner?

30.01.2017.

Da, i to se dogodilo! Ipak je riječ o ključnim trendovima sezone...

Amal Clooney je ovaj put odbacila classy komade, i opredijelila se za udobne i urbane modele, koji su nas na prvi pogled asocirali na stil Kendall Jenner.

Jedna od najuspešnijih žena u Hollywoodu, odvjetnica za međunarodno pravo i partnerica Georgea Clooneyja, Amal Clooney, redovno sudjeluje na važnim sastancima i brifinzima iz svoje domene djelovanja. Tako je posljednje dane siječnja provela u švicarskom gradu Davosu, u kome se održao Svjetski ekonomski forum, a nakon ovog poslovnog putovanja, snimljena je u zračnoj luci u Los Angelesu.

 

 

Klasične kostime i haljine A-kroja, koje često odijeva, Amal je zamijenila za udobne i tople odjevne komade koji su idealni za let i sve one prilike kada treba izgledati dotjerano i osjećati se udobno. Upravo zbog mješavine chic i cool odjevnih komada, njena odjevna kombinacija mnoge je podsjetila na look Kendall Jenner.

Trendovi ionako ubijaju individualnost!

M.B.
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Stilska inspiracija: Monica de La Villardière

Obožavamo pariški chic suradnice francuskog Ellea i britanskog Voguea!

Blogerica Ellie nova je stilska inspiracija

Stilska inspiracija: Ellie/Slip into style

Ova fashionistica uistinu zna kako outfitima podignuti mood u karanteni!

▲ Povratak na vrh