Amal i George Clooney postali roditelji

07.06.2017.

Zvjezdani je par odabrao prilično 'normalna' imena za sina i kćer

George Clooney i njegova supruga Amal postali su roditelji, javlja Associated Press. Poznata su i imena već sada slavnih beba, djevojčica se zove Ella, a dječak Alexander i rođeni su danas ujutro u Velikoj Britaniji. ‘Sve je prošlo u najboljem redu. Ella, Alexander i Amal su dobro’, izjavio je glasnogovornik obitelji. Slavni bračni par u veljači ove godine javno je obznanio da čekaju djevojčicu i dječaka.

Oko imena blizanaca bilo je i trzavica jer je George za medije iznio poprilično neobičnu ideju, da djecu nazove po imenu tekile, no to se očito nije dogodilo. “Moja žena kaže da ih ne mogu nazvati Casa i Amigos”, rekao je George tada, zbog čega se Amal poprilično uzrujala.

Da je Amal trudna otkrila je voditeljica Julie Chen u emisiji “The Talk”. To je i za AFP potvrdio jedan obiteljski prijatelj. George i Amal vjenčali su se u rujnu prošle godine u hotelu Aman Canal Grande pred 150 gostiju među kojima su bili brojni poznati. Tako je u Veneciji u hotelu Cipriani 39 – godišnja Amal Alamuddin sa 17 godina starijim zaručnikom Georgeom Clooneyjem uplovila u bračnu luku slavljem koje je trajalo čak tri dana.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh