Angelina Jolie bi se mogla natjecati za mjesto predsjednice SAD-a

08.04.2019.

Budućnost nam se odjednom čini svjetlijom

Angelina Jolie je ponovno na pitanje imali u planu ući u kampanju za mjesto predsjednika SAD-a, odgovorila kako nije isključila tu opciju u budućnosti. Rekla je kako za nju karijera u politici nije nešto na što ne bi pristala. Prisjetimo se, Angelina je trenutno posebna izaslanica UNHCR-a i jedna od najaktivnijih poznatih osoba kada se radi o dobrotvornom radu.

 

 

“Nikad ne reci nikad”, izjavila je glumica, no i nadodala kako trenutno se okreće prema drugima kada je u pitanju vodstvo. Glumica je nedavno u govoru navela važnost ispravljanja zakona zbog kojih se ljude tretira kao građane drugog reda te posebno naglasila neprimjeren status žena i potresno stanje u zonama konflikta gdje su žene u velikoj većini nezaštićene.

 

 

Prvi put kada se glumica izjasnila o tome bi li se odlučila na karijeru u politici, bilo je u studenom 2018. kada je za BBC odgovorila, “Iskreno, da ste me pitali prije 20 godina, nasmijala bih se”, rekla je tada, “Stvarno ne znam, no uvijek kažem da idem tamo gdje sam potrebna. Nisam sigurna jesam li idealna za politiku, no često sam se šalila kako ne znam imam li više i jednog kostura u ormaru, tako da se znam postaviti”.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Kako nositi art-deco haljinu? Otkrila je Angelina Jolie

Nikad nije prerano početi skupljati ideje za novogodišnji outfit

▲ Povratak na vrh