Angelina Jolie otkrila kako je to biti mama tinejdžerima

10.09.2019.

Glumica u rijetko intimnom intervjuu

Angelina Jolie ne daje intervjue često, a još se rjeđe dotiče svog privatnog života u njima. No, glumica se nedavno otvorila Hello! časopisu o njenom iskustvu kao roditelja tinejdžera (njen najstariji sin Maddox tek je započeo fakultet u Južnoj Koreji, a sva njezina ostala djeca, osim njenih najmlađih blizanava Vivienne i Knoxa, 11 godina, imaju 13 i naviše godina).

 

Jolie uživa u novoj perspektivi koju joj pruža to iskustvo. “Kad su vam djeca mala, osjećate se više kao mama”, rekla je glumica. “Kad su tinejdžeri, počneš se sjećati sebe kao tinejdžera. Vidiš ih kako odlaze u pankerske klubove i pitaš se zašto ne možeš i ti ići. Trenutno sam zabavnom trenutku kada ponovno otkrivam sebe.”

 

 

Jolie je za Hello! izjavila da je lekcija koju pokušava prenijeti svojoj djeci prije svega dobrota. Pokušava ih naučiti “ljubaznosti – prema drugima i sebi”, otkrila je Angelina. “Važno je biti ponizan – znati slobode koje imate i koje su vam dane i biti sigurni da pomažete drugima. I uvijek se prisjećajte svog mjesta – svi smo ljudi i vrlo smo oštećeni. Kako rastu, vidim kako su moja djeca snažni pojedinci, ali još uvijek otvoreni. Pokušavam voditi primjerom i biti ljubazna i milostiva, kao što je bila moja majka – i draga i tolerantna. Ali, postoji i borba na koju trebamo pripremiti novu generaciju jer se u svijetu toliko toga događa. Radim na programu za djecu s BBC-om. Računamo na našu djecu pa im moramo pružiti pravo znanje i podršku. ”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh