Angelina Jolie se rasplakala isprativši sina Maddoxa na fakultet

23.08.2019.

Maddox će studirati na Sveučilištu u Seulu

Angelina Jolie je sa suzama u očima odvela najstarijeg sina na sveučilište – 18-godišnja Maddox studirat će bioinžinjering na južnokorejskom sveučilištu Jensu. Celebrity mama sama je odvela sina u Seul, upoznala je njegove buduće susjede u studentskom kampusu i profesore i fotografirala se s njima. Opraštajući se, Jolie je rekla: “Odlazim danas, ostavljajući ga [Maddox] ovdje. Nastojat ću ne plakati. ”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on Aug 21, 2019 at 7:07am PDT

Činjenica da je Maddox odlučilo studirati u Južnoj Koreji postala je poznata na jesen 2018. godine. Pokazalo se da je mladić već duže vrijeme zainteresiran za kulturu i tradiciju zemlje i čak je prilično dobro naučio korejski jezik. Brad Pitt se nije pojavio kako bi otpratio Maddoxa, no već neko vrijeme je poznato kako nisu u dobrim odnosima te je Maddox jednom prilikom izjavio kako se ne osjeća kao njegov sin.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on Aug 20, 2019 at 8:16pm PDT

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh