Aukcija garderobe kćeri Victorije Beckham

Victoria Beckham
12.06.2015.

Victoria je objavila kako dio garderobe malene Harper uskoro namjerava ponuditi na dobrotvornoj aukciji Fashion Saves Lives

Poznata djeca poznatih mama od malih nogu su pod povećalom javnosti, posebno kad su mame modne trendseterice. U tu kategoriju spada i malena Harper Beckham koja stilom oduševljava baš kao i mama.

Njezine se bogate garderobe ne bi posramile ni odrasle modne urednice jer Harper nosi samo najveća modna imena. No, kako to već ide s djecom, odjeća se brzo preraste pa je Victoria objavila kako dio garderobe malene Harper uskoro namjerava ponuditi na dobrotvornoj aukciji Fashion Saves Lives. Na Internetu je objavila fotografiju dvadeset i pet preslatkih kombinacija iz Harperinog ormara koje će se naći na aukciji i koje osvajaju na prvi pogled.

(Pristupačna moda s potpisom Victorije Beckham)

Minijaturne haljinice u kombinaciji s balerinkama, nježni uzorci i materijali, kaputići i hlačice nesumnjivo će pobuditi veliki interes posebno kad se zna kako Harper nosi kreacije s potpisom Marc Jacobsa, Stelle McCartney, Guccija i mnogih drugih slavnih dizajnera.

(Proljetno izdanje Victorije Beckham)

Novac prikupljen na aukciji namijenjen je djeci koja žive u teškim uvjetima i rade kako bi pomogla svojim siromašnim obiteljima. U akciju će se uključiti i Kate Moss, Jade Jagger, Erin O’Connor i bivša Spajsica Mel C.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: press

Pročitajte i...

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

▲ Povratak na vrh