Besprijekorna britanska moda

Sienna Miller
07.07.2016.

Najpopularnije Britanke pripremila su svoja najbolja izdanja za tulum galerije Serpentine

Tradicionalni ljetni tulum galerije Serpentine svake godine savršena je prilika za druženje najpopularnijim britanskim celebovima. Baš kao i što je očekivano, ni ove godine na zvjezdanom tulumu nije nedostajalo glamura. Što su za svečanu prigodu odjenule glumice Maisie Williams i Sienna Miller, top-modeli Kate Moss i Naomi Campbell i druge it-djevojke Ujedinjenog Kraljevstva, pogledajte u nastavku:

 

 Maisie Williams

Maisie Williams

 Georgia May Jagger

Georgia May Jagger

 Sienna Miller

Sienna Miller

Kate Moss

Kate Moss

 Laura Bailey

Laura Bailey

Erin O'Connor

Erin O’Connor

Naomi Campbell

Naomi Campbell

 

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

TREND ALERT: omiljeni gumenjaci kraljevske obitelji

Ako se veselite melankoličnim kišnim popodnevima, kariranim dekicama i dugim šetnjama po šuškavom lišću, a vaš wet dream uključuje princa Harrya i engleski countryside, trebaju vam i ove gumene čizme!

Naomi Campbell otkrila koje su joj dvije kolegice s piste uvijek “čuvale leđa”

Slavna manekenka prisjetila se uspona na modni tron ranih 90-ih i tzv. “ere Supermodela”, diskriminacije koju je prolazila zbog boje kože na početku karijere, te žena koje su je uvijek podržavale

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Kate Moss o stilskim ikonama i ultimativnom modnom pravilu

U rijetkom intervjuu kultna je manekenka otkrila tko su najglamuroznije žene koje poznaje, što je njezino zlatno modno pravilo te kako se modna industrija promijenila u posljednjih par desetljeća...

▲ Povratak na vrh