Beyoncé – apsolutno predivna u svakoj prilici!

20.02.2017.

Košarkaška utakmica njezina je pozornica

Ova je veljača definitivno njezin mjesec. Do prije nekoliko tjedana nismo mogli ni pomisliti da će se ovoliko toga dogoditi u svega nekoliko dana, ali Beyoncé je ponovno na vrhu.

Osim što dominira medijskom scenom, kao i onom na društvenim mrežama, kraljica r’n’b-a postala je hot topic diljem svijeta zbog druge trudnoće, a kada je otkrila da čeka blizance nastao je pravi ‘kaos’.

 

 

 

Molitva s pratećim plesačicama tik pred nastup//Grammy 2017.

 

U međuvremenu, odradila je fantastični nastup na dodjelama nagrada Grammy i svijetu prezentirala svoje blaženo stanje, a sada se već vratila u normalu i svojim obiteljskim obavezama.

 

Beyonce

 

Kako je uvijek rado viđena gošća sportskih utakmica u Los Angelesu, pojavila se na parketu sa suprugom Jay Zjem i Blue Ivy te sve ostavila bez teksta u casual izdanju. Kosa, make up, styling – sve je vrištalo o tome da je zvijezda na parketu. <3

M.B.
Fotografije: Getty Images

Pročitajte i...

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Seksi okovi: Kako nositi trendi lance ove sezone

Ako ste mislili da se lančani remeni kakve su nosile R'n'B zvijezde početkom 2000-ih nikad neće vratiti u modu, prevarili ste se

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh