Billie Eilish ima novu frizuru i donosi sasvim novo koncertno iskustvo

25.08.2021.

Udruživši snage s nagrađivanim filmašima, Billie predstavlja svoju glazbu u drugačijem formatu

‘Glas generacije’ atribut je kojim se često opisuje pjevačica koja je debitirala pjesmom ‘Ocean Eyes’ kao četrnaestogodišnjakinja, a otada do danas osvaja prva mjesta globalnih top ljestvica te nebrojene nagrade. Krajem prošlog mjeseca izdala je novi album ‘Happier Than Ever’ za koji je svoj dotadašnji look prepoznatljiv po crnoj kosi sa zelenim izrastom i ‘baggy’ odjećom zamijenila neutralnijim nijansama odjeće i platinastom frizurom, koju je nedavno skratila na dužinu vrlo popularnog boba.

Dašak starog Hollywooda prisutan u njezinom novom imidžu osjeća se i u koncertnom filmu ‘Happier Than Ever: A Love Letter To Los Angeles’ kojim će aktualni album 03. rujna predstaviti diljem svijeta putem kanala Disney+.

U njemu se koncert na kojem uz Billie nastupaju i njezin brat Finneas, losanđeleska filharmonija te dječji zbor, isprepliće s animiranim segmentima u kojima nas Billie vodi na kultna mjesta svog rodnog Los Angelesa. Koncertni film režirao je ni više ni manje nego Robert Rodriguez, poznat po brojnim filmovima, uključujući i ‘Desperado’ i ‘Od sumraka do zore’, a za animacije je zaslužan Oskarovac Patrick Osborne.

Ideju o tome što od ovog inovativnog spoja glazbe, filma i animacije, koji Billie naziva ‘ostvarenjem sna’, možemo očekivati, pogledajte u traileru:

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nisu nam promakle ove holivudske reference s Met gale

S obzirom na temu ovogodišnjeg eventa, bilo je za očekivati da će neke inspiraciju pronaći u bogatoj povijesti američke kinematografije

vmas

Na sinoćnjim VMAs mogli smo vidjeti zaista raznolike lookove...

Kostimirana zabava? Camp? Šok? Dress code dodjele glazbenih nagrada teško bismo mogli definirati

Sjećanje na glazbenu legendu: Trag u beskraju – veliki koncert u čast Oliveru Dragojeviću

Trag u beskraju je veliki projekt u sjećanje na Olivera Dragojevića zamišljen kao niz događanja koji će podsjetiti na vječni trag koji je Oliver ostavio u naslijeđe generacijama svojih obožavatelja diljem svijeta

Mlade snage Met gale

Jedan od najglamuroznijih modnih događaja godine održat će se u rujnu, a modno događanje predvodit će neka od najzanimljivijih mladih lica

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh