Božićna tradicija Jennifer Aniston i Brad Pitta

19.12.2019.

Zajednički blagdani

I dalje nam srce zaigra svaki put kad jedno pored drugog u istoj rečenici vidimo imena jednog od najdražih celebrity bivših parova. Neprežaljeni Brad i Jen i dalje uspješno održavaju prijateljski odnos, pa su to mrvice s kojima ćemo se morati za sad zadovoljiti.

Njihovo prijateljstvo dokazuje i činjenica da je Brad bio pozvan na tradicionalni božićni party kod Jennifer, takozvani Christmas Tree Trimming party, na kojem uzvanici zajedno kite bor i dekoriraju prostor božićnim ukrasima. Božić je navodno najdraži blagdan od Jennifer, stoga je veliku pažnju posvetila organizaciji ove proslave. Party se je održao prošlog vikenda, a među celebrity uzvanicima našli su se i Kate Hudson, Jimmy Kimmel i Bradova bivša zaručnica Gwyneth Paltrow. Prijateljstvo između Brada i Jennifer ponovno je procvjetalo nakon Bradovog razvoda od Angeline Jolie, zbog koje je, zasigurno se sjećate, ostavio Jennifer 2005. godine. Jennifer je očito jako stalo do održavanja dobrih odnosa s bivšim ljubavima, pa je tako ostala vrlo bliska i s drugim bivšim suprugom, Justinom Therouxom, od kojeg se rastala 2017. godine.

Brojni su mediji nagađali da se između Jen i Brada događa nešto više od prijateljstva nakon što je Brad prisustvovao velikom tulumu povodom njezinog 50. rođendana, no čini se da su ipak samo prijatelji.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Povodom rođendana Jennifer Aniston prisjetili smo se najboljih outfita Rachel Green

Gdje pronaći komade inspirirane stilom omiljene prijateljice

▲ Povratak na vrh