Božićna tradicija Jennifer Aniston i Brad Pitta

19.12.2019.

Zajednički blagdani

I dalje nam srce zaigra svaki put kad jedno pored drugog u istoj rečenici vidimo imena jednog od najdražih celebrity bivših parova. Neprežaljeni Brad i Jen i dalje uspješno održavaju prijateljski odnos, pa su to mrvice s kojima ćemo se morati za sad zadovoljiti.

Njihovo prijateljstvo dokazuje i činjenica da je Brad bio pozvan na tradicionalni božićni party kod Jennifer, takozvani Christmas Tree Trimming party, na kojem uzvanici zajedno kite bor i dekoriraju prostor božićnim ukrasima. Božić je navodno najdraži blagdan od Jennifer, stoga je veliku pažnju posvetila organizaciji ove proslave. Party se je održao prošlog vikenda, a među celebrity uzvanicima našli su se i Kate Hudson, Jimmy Kimmel i Bradova bivša zaručnica Gwyneth Paltrow. Prijateljstvo između Brada i Jennifer ponovno je procvjetalo nakon Bradovog razvoda od Angeline Jolie, zbog koje je, zasigurno se sjećate, ostavio Jennifer 2005. godine. Jennifer je očito jako stalo do održavanja dobrih odnosa s bivšim ljubavima, pa je tako ostala vrlo bliska i s drugim bivšim suprugom, Justinom Therouxom, od kojeg se rastala 2017. godine.

Brojni su mediji nagađali da se između Jen i Brada događa nešto više od prijateljstva nakon što je Brad prisustvovao velikom tulumu povodom njezinog 50. rođendana, no čini se da su ipak samo prijatelji.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Brad Pitt uhvaćen u savršenom trenutku

De’Longhi s Bradom Pittom otvara novo poglavlje u svijetu aparata za kavu

jennifer aniston

Jennifer Aniston pridružuje se nizu celebova s vlastitim beauty brendom

52-godišnja glumica postaje poduzetnica u svijetu ljepote i njege, a nije jedina čiji se proizvodi za ljepotu iščekuju u skorije vrijeme

friends

Ross i Rachel u stvarnom životu? Možda ipak radije ne

U plodnoj sezoni remakeova i rebootova, glasine o stvarnoj romansi omiljenog TV para posljednjih su dana uzele maha

5 najšarmantnijih filmskih lopova

Omar Sy, alias Lupin u istoimenoj nas je Netflixovoj seriji potpuno osvojio. Dok čekamo treću sezonu prisjetili smo se i drugih neodoljivih filmskih lopova

christy turlington

6 zlatnih pravila za masažu lica kojih se drži Christy Turlington

Učimo lake i efikasne trikove od celebrity kozmetičarke glavom i bradom

friends

'Prijatelji' se vraćaju na ekrane za manje od dva tjedna - ovo zasad znamo

Osim glavnih glumaca, sudjelovat će i brojna slavna imena

▲ Povratak na vrh