Božićna tradicija Jennifer Aniston i Brad Pitta

19.12.2019.

Zajednički blagdani

I dalje nam srce zaigra svaki put kad jedno pored drugog u istoj rečenici vidimo imena jednog od najdražih celebrity bivših parova. Neprežaljeni Brad i Jen i dalje uspješno održavaju prijateljski odnos, pa su to mrvice s kojima ćemo se morati za sad zadovoljiti.

Njihovo prijateljstvo dokazuje i činjenica da je Brad bio pozvan na tradicionalni božićni party kod Jennifer, takozvani Christmas Tree Trimming party, na kojem uzvanici zajedno kite bor i dekoriraju prostor božićnim ukrasima. Božić je navodno najdraži blagdan od Jennifer, stoga je veliku pažnju posvetila organizaciji ove proslave. Party se je održao prošlog vikenda, a među celebrity uzvanicima našli su se i Kate Hudson, Jimmy Kimmel i Bradova bivša zaručnica Gwyneth Paltrow. Prijateljstvo između Brada i Jennifer ponovno je procvjetalo nakon Bradovog razvoda od Angeline Jolie, zbog koje je, zasigurno se sjećate, ostavio Jennifer 2005. godine. Jennifer je očito jako stalo do održavanja dobrih odnosa s bivšim ljubavima, pa je tako ostala vrlo bliska i s drugim bivšim suprugom, Justinom Therouxom, od kojeg se rastala 2017. godine.

Brojni su mediji nagađali da se između Jen i Brada događa nešto više od prijateljstva nakon što je Brad prisustvovao velikom tulumu povodom njezinog 50. rođendana, no čini se da su ipak samo prijatelji.

Piše: L.H.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Što je zajedničko Bradu Pittu, Sofiji Coppoli i Beyonce?

"There's no business like showbusiness!" - stara je uzrečica, no čini se da zvijezde otkrivaju nove izvore prihoda.

Utjeha za kišni dan: pogledajte ovaj Jennifer Aniston i Brad Pitt reunion

Svima nam ponekad treba podizač raspoloženja, a ovo je dušu dalo za razvedravanje kišnog dana

3 zlatna pravila za kućnu njegu kože kojih se drži i Jennifer Aniston

Kako postići momentalni sjaj kože učimo od celebrity kozmetičarke Joanne Czech

Sve što morate znati o sinoćnjoj sve samo ne tipičnoj dodjeli Emmyja

Sinoć je održana 72. svečana dodjela nagrada Emmy

Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

▲ Povratak na vrh