Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

07.03.2021.

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Čini se da ćemo se u skoroj budućnosti nagledati trilera o plaćenim ubojicama jer stiže još jedan: ‘Bullet Train’ sa Sandrom Bullock i Bradom Pittom. Glumcima u pedesetima, koji rade na setu punom parom, ovo nikako nije susret s akcijskim žanrom: Sandra Bullock proslavila se filmovima ‘Brzina’, u akciji smo je mogli vidjeti i u ‘Curi na zadatku’, a Bradu Pittu od ‘Kluba boraca’, preko ‘Mr&Mrs Smith’ do ‘Bilo jednom…u Hollywoodu’ akcijske scene nisu nepoznanica.

Film se snima prema knjizi ‘Maria Beetle’ japanskog autora Kotara Isake, a prati skupinu od pet plaćenih ubojica koji se ukrcaju na brzi vlak, svaki sa svojim zadatkom, za koji saznaju da su međusobno povezani. U redateljskom stolcu je David Leitch koji s Bradom Pittom ima dugu povijest: bio je njegov dubler za opasne scene u filmovima ‘Klub boraca’ i ‘Mr&Mrs Smith’. U filmu glume i Joey King, Aaron Taylor-Johnson i Bad Bunny, a u zvjezdanoj postavi filma spominjala se i Lady Gaga, premda ta vijest nije potvrđena.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nismo prepoznali ovog holivudskog velikana na setu filma 'The House of Gucci'

U radnji se pojavila i Sophia Loren! Može li bolje?

Jasmila Žbanić: 'Sve nas pritišće patrijarhalni sustav, a na našim prostorima još nema dovoljno ženskih glasova'

U povodu novoga filma Jasmile Žbanić pod naslovom 'Quo vadis, Aida?', o posljednjim danima prije genocida u Srebrenici kroz perspektivu lokalne profesorice koja je prevodila za UN-ovu bazu, razgovaramo s fantastičnom scenaristkinjom i redateljicom o različitim facetama njezine filmske povijesti. O traumi, ljubavi i klauneriji, boli i prebolijevanju, procesu rada i procesiranju priča koje traže da budu ispričane te turbulencijama iza kulisa tijekom snimanja ovog iznimno važnog i vrijednog filmskog djela…

▲ Povratak na vrh