Britanska kraljica je izabrala Kate Middleton kao nasljednicu na važnoj funkciji

26.06.2019.

Izbor koji nas nije iznenadio

Kate Middleton ima novi zadatak! Vojvotkinja od Cambridgea postala je nositeljicom pokroviteljstva Kraljevskog fotografskog društva. Radi se o funkciji koju je kraljica prethodno držala 67 godina.

 

 

Nova dužnost popularne vojvotkinje objavljena je istog dana kada je posjetila jednu od dobrotvornih organizacija čija je pokroviteljica, Akciju za djecu, gdje se pridružila skupini djece na fotografskoj radionici koju je vodilo jedno fotografsko društvo u Londonu.

 

 

Poznato je da Kate strastvena fotografkinja, redovito stojeći iza objektiva različitih portreta svoje obitelji i djece, što ju čini savršenom za obnašanje ove funkcije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 1, 2019 at 2:30pm PDT

U svibnju je palača objavila divne slike kćeri vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, princeze Charlotte, kako bi obilježila njezin četvrti rođendan. Kate je obično i fotograf kada je riječ o rođendanima svoje djece te zaslužna za divne prve snimke njezinih novorođenčadi, poput one kćeri Charlotte kako nježno drži novog brata Princa Louisa 2018. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 5, 2018 at 4:00pm PDT

“Vojvotkinja ima dugogodišnji interes za fotografiju”, navodi se u priopćenju palače. “Ovo pokroviteljstvo dodatno će naglasiti blagotvoran učinak koji umjetnost i kreativnost mogu imati na emocionalno blagostanje, posebno za djecu i mlade”.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh