Britney je jako povrijeđena dokumentarcem o sebi: ‘Plakala sam dva tjedna…’

31.03.2021.

Britney fanove počastila još jednom plesnom točkom i iskreno progovorila o svojim osjećajima nakon nedavnog dokumentarca

Prošlo je otprilike dva mjeseca od premijere dokumentarca ‘Framing Britney Spears’ o kontroverznom skrbništvu njezinog oca i pokretu ‘Free Britney’. Premda se redateljica Samantha Stark trudila doći do Britney kako bi omogućila pjevačici da iznese svoju verziju priče, nije uspjela. Od izlaska filma svi su se pitali što Britney misli o njemu i tražili skrivene poruke u njezinim objavama na Instagramu, a sada je napokon izrazila svoje viđenje.

‘O mojem životu se uvijek mnogo špekuliralo…promatralo… i sudilo za vrijeme cijelog mog života!!! Za moje mentalno zdravlje trebam plesati na @iamstevent svaku noć svog života kako bih osjećala divljom i čovječnom i živom!!! Cijeli sam život pod povećalom nastupajući pred ljudima!!!Potrebna je izuzetna snaga za POVJERENJE u svemir sa svojom ranjivošću jer su me mediji oduvijek sudili… vrijeđali… i sramotili… i danas još uvijek!!! Dok život ide dalje, ostajemo krhki i osjetljivi kao ljudi!!! Nisam gledala dokumentarac, ali ono što sam vidjela od njega, posramilo me svjetlo u kojem sam prikazana… Plakala sam dva tjedna… i još uvijek povremeno plačem!!!! Radim što mogu i pokušavam održati svoje veselje…ljubav…sreću!!! Plesati svaki dan me veseli!!! Nisam ovdje da bih bila savršena…savršenstvo je dosadno… ovdje sam da bih širila dobrotu!!!’, napisala je u opisu videa na kojem pleše uz Aerosmithov ‘Crazy’ Britney Spears.

S obzirom na film koji zapravo pod povećalo stavlja nas kao društvo i (ne)kulturu tabloida, fanovi su se zapitali što je Britney od viđenog povrijedilo te ispisali brojne poruke podrške koje joj daju do znanja da i dalje stoje uz nju i da je okružena ljubavlju. Hoće li Britney imati snage pogledati cijeli dokumentarac i podijeliti svoju stranu priče s javnošću, i bi li tada promijenila mišljenje, ili će samo nastaviti plesati kako bi se osjećala sretno, jer, realno nikome ništa ne duguje, pokazat će vrijeme.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

britney spears

Britney Spears: 'Ovi dokumentarci o meni su licemjerni'

Britney je izrazila svoj stav o filmovima koji se snimaju o njoj - hoće li je poslušati?

britney spears

U pripremi su još četiri dokumentarca o Britney, jesu li potrebni?

Pomažu li dokumentarci o Britneyinoj borbi za slobodu subjektu koji prikazuju ili je pjevačica ponovno postala objekt kojeg mediji eksploatiraju?

Hoće li i Britney napokon ispričati svoju verziju priče u intervjuu s Oprah?

Nakon Meghan i Harryja, je li na pomolu još jedan intervju koji bi oborio sve rekorde gledanosti?

12 road-trip filmova (ako vam već pomalo gori pod petama)

Već miriše na proljeće... Ready to hit the road?

Obožavatelji vs. obitelj: 5 ključnih momenata u dokumentarcu 'Framing Britney Spears'

Kako je pop princeza od samostalne žene koja odlučuje o svojoj karijeri došla u ruke gramzivaca koji je iskorištavaju za osobni profit?

▲ Povratak na vrh