Cardi B je u Thom Browne haljini osvojila crveni tepih Met Gale 2019.

07.05.2019.

Do sada svi znaju da zabava ne počinje sve dok Cardi B ne uđe

Met Gala 2018. godine bila je posebna prigoda za Cardi B. U to vrijeme, to je bio prvi Cardijin Met Gala nastup i na njemu se pojavila s dizajnerom Jeremyjem Scottom (koji je također dizajnirao njezinu zapanjujuću haljinu. Tada je reperica bila sedam mjeseci trudna sa svojom kćerkom, Kulture, koju ima s reperom Offsetom.

 

 

Sada, godinu dana kasnije, Cardi se vratila pod svjetla reflektora Met Gale u haljini koja je očarala apsolutno sve prisutne.

 

 

Ako postoji nešto što smo naučili od Cardijinog Met Gala izgleda u 2018., to je da ona definitivno zna kako slijediti temu i posjedovati je. Osvojila je ružičasti tepih Met Gale u tamnocrvenoj haljini modne kuće Thom Browne sa stražnjim dijelom koji je pokrivao većinu tepiha.

 

 

Haljina Thom Browne imala je široke rukave, prekrivene perjem na ramenima i naglašavala obline. Cardi je spojila haljinu s tamnocrvenim čipkastim rukavicama i prekrila kosu kapom ukrašenom crvenim kamenjem.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Cardi B se razvodi. Zar je itko sumnjao da će se to desiti?

Kad je u listopadu 2017. oslikala svoje nokte njegovim likom, svi smo bili ganuti. Kakva “off romantika”, taman po ukusu glazbene dive i njezinog odabranika Offseta. Srećom pa se lak za nokte lakše skida od tetovaže jer ta je romansa nakon tri turbulentne godine došla svom kraju. Nadamo se

Zašto je WAP najkontroverznija pojava u pop glazbi posljednje desetljeće?

Single Cardi B i Megan Thee Stallion izazvao je isključivo ekstremne reakcije u svim smjerovima

Što se krije iza nove teme Met Gale?

Virginia Woolf bit će naratorica Met Gale 2020

Cardi B izgleda sjajno u Zigmanovoj kreaciji

Nova suradnja domaćeg dizajnera i poznate reperice

▲ Povratak na vrh