Cardi B u pohodu na velike ekrane

16.01.2021.

Nakon pojavljivanja u manjoj ulozi uz JLo i Constance Wu u filmu "Hustlers", Cardi je spremna zasjati u glavnoj ulozi

Reperica Cardi B spremna je na nove izazove! Nakon što se probila na male ekrane pojavljivanjem u reality showu “Love and Hip Hop”, zatim oborila rekorde svojim debitantskim albumom “Bodak Yellow”, glumila u “Hustlers”, ostvarila različite modne suradnje te imala hit godine “WAP” s Meghan Thee Stallion, spremna je osvojiti veliko filmsko platno. Variety otkriva da je u pripremi film “Assisted Living” čija bi zvijezda trebala biti upravo Cardi B.

O čemu se radi? Budući film se opisuje kao klasična komedija u stilu “Redovnice nastupaju”, “Tootsie” i “Mrs. Doubtfire”, u kojoj bi Cardi glumila sitnu lopovicu koja, kada pljačka pođe po zlu, odluči zaklon potražiti u staračkom domu, zamaskirana u staricu. Druge detalje o filmu niti datum izlaska još ne znamo, ali pomisao da iz staračkog doma čujemo WAP, već nam je izmamio osmijeh na lice. Okurrr!

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Vraća li se kultna kratka frizura Linde Evangeliste u modu?

Dua Lipa i JLo vraćaju devedesete na naslovnice

Jasmila Žbanić: 'Sve nas pritišće patrijarhalni sustav, a na našim prostorima još nema dovoljno ženskih glasova'

U povodu novoga filma Jasmile Žbanić pod naslovom 'Quo vadis, Aida?', o posljednjim danima prije genocida u Srebrenici kroz perspektivu lokalne profesorice koja je prevodila za UN-ovu bazu, razgovaramo s fantastičnom scenaristkinjom i redateljicom o različitim facetama njezine filmske povijesti. O traumi, ljubavi i klauneriji, boli i prebolijevanju, procesu rada i procesiranju priča koje traže da budu ispričane te turbulencijama iza kulisa tijekom snimanja ovog iznimno važnog i vrijednog filmskog djela…

▲ Povratak na vrh