Čarobni kraljevski Božić

Prince William Duchess of Cambridge and Prince George 2
24.12.2013.

Vojvotkinja od Cambridgea i princ William planiraju okupiti čitavu kraljevsku obitelj na proslavi blagdana

Britanski vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i njihov polugodišnji sin, princ George proslavit će blagdane s ostatkom kraljevske obitelji na imanju Sandringham koje je u posjedu kraljice Elizabete.

Otkako se prije dvije godine vjenčala za Williama Catherine, ‘djevojački’ poznata kao Kate Middleton, puna je samopouzdanja koje je sve veće otkako je rodila budućeg kralja.

“On je dašak svježine u kraljevskim krugovima. Sve je nekako mlađe i življe. Dijete je na dvor unijelo pravi božićni duh pa dosadno kartanje i duge šetnje na svježem zraku više nisu jedina opcija”, izjavio je neimenovani izvor za britanski časopis Look.

“George je i Kate dao pravo glasa jer više nije samo Willova žena, već majka prijestolonasljednika. Može reći što misli i ljudi je slušaju pa je puna samopouzdanja. To je očit razlog zbog kojeg se ove godine uključila u organizaciju božićne proslave u koju je unijela i neke običaje svoje obitelji.”

William i Catherine voljeli bi da se na Božić okupe svi članovi obitelji, uključujući njene roditelje Michaela i Carol te Williamovog brata, princa Harrya.

“Kate i Will očito žele djedove i bake s obje strane na Georgeov prvi Božić. Jako su uzbuđeni”, dodao je izvor. “Ne samo da je ovo prvi Božić njih kao roditelja već i prva prilika da se na okupu nađe cijela obitelj. Prošle su godine Božić proveli kod Kate u Buckleburyu, dok je Hary bio na zadatku u Afganistanu. Čini se da će se ove godine biti svi zajedno.”

© Cover Media

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh