Cate Blanchett i Bradley Cooper zajedno?

07.08.2019.

Nova romansa na pomolu

Čini se da glumac i redatelj Bradley Cooper ima novu romansu. I opet na poslu, bivši partner supermodela Irine Shayk, zajedno s australskom glumicom Cate Blanchett, pregovara o snimanju filma Nightmare Alley pod redateljskom palicom Guillerma del Tora. Kakva je to uloga za koju se vlasnik dva Oscara i sedmerostruki kandidat za tu nagradu tako teško bori?

 

 

Radi se doista o ulozi iz snova – remake filma Nightmare Alley koji je objavljen 1947. godine se temelji na istoimenom romanu Williama Lindsay Greshama. U priči, mladi prevarant zajedno s djevojkom psihologinjom obmanjuje posjetitelje noćnih klubova. Prevaranti uživaju uspjeh sve dok jedan od njih ne odluči promijeniti pravila igre. Glavnu ulogu u prvoj filmskoj adaptaciji igrao je Tyrone Power.

 

Prema časopisu Variety, početak snimanja filma predviđen je za 2020. godinu. Poznato je da će del Toro (The Shape of Water) raditi ne samo kao redatelj, već i kao scenarist filma, zajedno s Kim Morgan.

 

 

Bivši dečko ruske manekenke izjavio da će biti zaposlen kao mađioničar u sljedećem filmu Guillerma del Tora. A prije njega, Leonardo DiCaprio je  izjavio kako je zainteresiran za istu ulogu. Međutim, sporazum s Cooperom još nije potpisan, tako da se još puno toga može promijeniti. Neka od imena koja se također spominju oko sudjelovanja u filmu su Rooney Mara, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Willem Dafoe, Mark Povinelli i Michael Shannon.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Pogled u lukzusni stan Cate Blanchett

Svoj dom u Sydneyu slavna glumica prodaje za 12 milijuna australskih dolara

Vodič kroz radikalne sedamdesete: tko je tko u seriji Mrs. America

Sve što trebate znati o glavnim akterima i akterkama oko diskusije za Equal Rights Amendment

Kino Europa je ponovo s nama!

Na 95. rođendan kina predstavljena je nova platforma

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

Tri serije kojima ćemo ove godine biti opsjednute

Cate Blanchett kao konzervativna političarka, Reese Witherspoon u još jednoj suburbanoj drami, par ekranizacija bestselera i jedna Gloria Steinem

▲ Povratak na vrh