Celebi koji su se upoznali –na poslu

09.05.2020.

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs.Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Scarlett Johansson i Colin Jost

Ovo definitivno nije bila ljubav na prvi pogled, ali simpatija vjerojatno jest. Kad je Scarlett Johansson, gostujući 2010. u popularnom showu       „ SaturdayNight Live“  prvi put upoznala komičara, glumca i pisca na tom projektu, Colina Josta, oboje su bili zauzeti. Ona je bila udana za glumca Ryana Reynoldsa, a on u vezi s pjevačicom Rashidom Jones.  Nije im bilo na kraj pameti da će jednog dana završiti skupa iako je mala doza kemije postojala već tada. „Respektirala sam ga kao pisca i primijetila s koliko mu se poštovanja na setu obraća ostatak ekipe. To me, priznajem, zaintrigiralo“, otkrila je Scarlett.  Coline je pak otkrio kako ju je prvi put „snimio“ još četiri godine ranije, kad je glumica prvi put gostovala u SNL-u. No trebalo je proći još sedam godina i više usputnih susreta, koji bi redovito završili  prisjećanjem na taj show, pa da par počne izlaziti.  A u svibnju prošle godine su se i zaručili.

 

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Slavna glumica i profesionalni baletan iz Francuske upoznali su se 2011. na setu film „Black Swan“, u koje je bio angažiran kao koreograf i plesač.   Par se vjenčao 2012. i dobio dvoje djece, sina Alepha i kćer Amaliju, s kojima žive na potezu između SAD-a i Pariza. Kad su Natalie pitali što je najvažnije što je osvojila zahvaljujući tom filmu (aludirajući na silne filmske nagrade), ona je sa smiješkom odgovorila: svog supruga,naravno!

 

John Legend i Chrissy Teigen

Upoznali su se na snimanju spota za pjesmu „Stereo“ 2007.,a bivša manekenka i tv zvijezda ovako je ukratko opisala taj dan: „Proveli smo skupa dvanaest sati u komadu snimajući video, ja sam cijelo vrijeme bila polugola, u grudnjaku i gaćicama, a on u večernjem odijelu. Na kraju snimanja otišla sam do njegove hotelske sobe da se pozdravimo prije nego što odem. I od te se noći više nikada nismo razdvojili.

 

Kirsten Dunst i Jesse Plemons

Glumački par upoznao se  na snimanju hit tv serije „Fargo“, a Jesse je taj susret veoma romantično prepričao: „Pogledao sam joj u oči i vidio prelijepo, drago, ljubazno, nezaštićeno ljudsko biće. Istog sam trenutka bio zaljubljen“. Par je prohodao 2016., vjenčao se 2017. , a godinu kasnije dobio i dijete.

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

Sjećate li se kad je 2011.  Gwen gostovala u tri epizode popularnog tv serijala „Glee“?  E pa dotični joj je osim „guest starr“  titule i još malo novca na računu donio i – supruga. Naime, Brad Falchuk je bio jedan od kreatora i producenata tog popularnog projekta.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Iako je film „Green Lantern“ na čijem se snimanju par upoznao 2012. dobio prilično loše kritike, za njih je to snimanje ispalo – prilično dobra stvar. Osam godina i troje djece kasnije, još uvijek su sretno zaljubljeni.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Poliamorija: možemo li istodobno voljeti više od jedne osobe?

Takvih veza, čini se, ima više nego što bismo pomislili

Jedina lekcija o ljubavi koju trebate savladati ft. Eartha Kitt

Učimo o ljubavi, vezama i (bes)kompromisima od ultimativne dive

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh