Celebrity prekidi koji su obilježili 2018. godinu

27.12.2018.

Nekoliko prekida velikih celebrity ljubavi iznenadilo nas je ove godine!

Godina na izmaku bila je prepuna vijesti o novih celebrity vezama, zarukama nakon samo nekoliko mjeseci veze i tajnih brakova, ali nažalost i brojnih prekida dugogodišnjih veza. Prekid koji je svakako dobio najviše pažnje je prekid Ariane Grande i Petea Davidsona koji su se zaručili svega nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali, a nekoliko tjedana kasnije zaruke su i prekinuli.

U 2018. prekinuli su i Offset i Cardi B nakon svega godinu dana braka i nekoliko mjeseci nakon rođenja kćeri. Slična situacija dogodila se i u vezi Liam Paynea i Cheryl koji su prekinuli godinu dana nakon rođenja sina. Glazbeni par Halsey i G-Eazy također su krenuli svojim putevima, a tu su i prekidi dugogodišnjih veza, prekinuli su Cassie i Diddy (nakon 10 godina veza) , kao i Channing Tatum i Jenna Dewan te Justin Theroux i Jennifer Anniston.

Channing Tatum i Jenna Dewan

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Cassie i Diddy

Cheryl i Liam Payne

Pete Davidson i Ariana Grande

G-Eazy i Halsey

Cardi B i Offset

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Znate li što je to “wokefishing”? Ako dejtate, onda morate (sa)znati!

Nakon “ghostinga”, “breadcrumbinga” i “catfishinga”, novi je pojam postao it riječ u svijetu solera koji pokušavaju pronaći srodnu dušu…i svaki put udare glavom u emotivni zid!

Poliamorija: možemo li istodobno voljeti više od jedne osobe?

Takvih veza, čini se, ima više nego što bismo pomislili

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

▲ Povratak na vrh