Celebrity prekidi koji su obilježili 2018. godinu

27.12.2018.

Nekoliko prekida velikih celebrity ljubavi iznenadilo nas je ove godine!

Godina na izmaku bila je prepuna vijesti o novih celebrity vezama, zarukama nakon samo nekoliko mjeseci veze i tajnih brakova, ali nažalost i brojnih prekida dugogodišnjih veza. Prekid koji je svakako dobio najviše pažnje je prekid Ariane Grande i Petea Davidsona koji su se zaručili svega nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali, a nekoliko tjedana kasnije zaruke su i prekinuli.

U 2018. prekinuli su i Offset i Cardi B nakon svega godinu dana braka i nekoliko mjeseci nakon rođenja kćeri. Slična situacija dogodila se i u vezi Liam Paynea i Cheryl koji su prekinuli godinu dana nakon rođenja sina. Glazbeni par Halsey i G-Eazy također su krenuli svojim putevima, a tu su i prekidi dugogodišnjih veza, prekinuli su Cassie i Diddy (nakon 10 godina veza) , kao i Channing Tatum i Jenna Dewan te Justin Theroux i Jennifer Anniston.

Channing Tatum i Jenna Dewan

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Cassie i Diddy

Cheryl i Liam Payne

Pete Davidson i Ariana Grande

G-Eazy i Halsey

Cardi B i Offset

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Pet koraka uz koje do kraja dana možete poboljšati svoju vezu

Baš kao u svakom području u svom životu, i na vezama treba svakodnevno raditi

Znate li što je to 'wokefishing'? Ako dejtate, onda morate (sa)znati!

Nakon 'ghostinga', 'breadcrumbinga' i 'catfishinga', novi je pojam postao it riječ u svijetu solera koji pokušavaju pronaći srodnu dušu…i svaki put udare glavom u emotivni zid!

Kako ostati neovisni u dugoročnoj vezi?

Nekad je lako "previše" se zaljubiti i otkriti da baš sve svoje vrijeme posvećujete osobi koju volite. No, važno je to prepoznati i ponekad se posvetiti i sebi

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

▲ Povratak na vrh