Charliejeve anđelice nakon gotovo dva desetljeća u punom sastavu!

03.05.2019.

Savršeni reunion

Novi “Charliejevi anđeli” već su na putu, no jučer je sva pozornost bila usmjerena na stari sastav. Jučer su se Drew Barrymore, Demi Moore (koja je glumila glavnu negativku u prvom dijelu) i Cameron Diaz, čije je rijetko pojavljivanje u javnosti bilo pravi poklon obožavateljima, susrele u Hollywoodu kako bi podržale Lucy Liu. Glumica je dobila svoju zvijezdu na šetalištu slavnih.

 

 

Amerikanka kineskih korijena čiji izgled prkosi starenju već godinama, za svečanu prigodu odjenula je svilenu haljinu s otvorenim ramenom cvjetnog uzorka. Cameron Diaz je pokazala svoju opuštenu stranu u trapez trapericama i bijelom sakou, dok se Drew opredijelila za laganu haljinu u boho stilu s raspuštenom kosom u dugim valovima. Demi Moore pojavila se u crno-bijeloj elegantnoj haljini s kariranim uzorkom.

 

 

Suvremene “anđele”, će odigrati Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska, u filmu koji neće biti remake već nastavak kultne špijunske sage – u filmu će gledatelji moći vidjeti reference na događaje iz 1970-ih i 2000-ih godina. A, mi vam u nastavku donosimo mali podsjetnik na prošla vremena.


Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

dizajnerica Stella McCartney

Kako Stella McCartney krati svoje #stayathome dane? Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Zahvaljujući Stelli svjedočimo novom bizarnom pokretu na Instagramu

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Drew Barrymore je dizajnirala genijalnu kolekciju namještaja

Odjednom imamo potrebu preurediti cijeli stan!

Cameron Diaz slavi 46. rođendan - pogledajte kako se mijenjala kroz vrijeme

Bez glumačkog iskustva je 1994. godine debitirala u filmu Maska, a danas je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu

Kakve navike vikendom njeguju uspješne žene?

Svaka uspješna žena zna da je njezino vrijeme dragocjeno. Kad se vikend započne one neće čekati da im dani samo prođu nego će to vrijeme iskoristiti za nove planove

▲ Povratak na vrh