Pronašla formulu: Chrissy Teigen već četiri tjedna nije okusila alkohol

02.01.2021.

"Dosta mi je blamiranja pred ljudima (još me sram), umorna sam od pijenja po danu, od toga da se osjećam usr*no u 6 i da ne mogu spavati"

Iza Chrissy Teigen je izuzetno teška godina u kojoj su se ona i suprug John Legend morali suočiti s gubitkom nerođena djeteta Jacka, nakon komplikacija u trudnoći. Iskrena Chrissy koja svoje veselje, ali i tugu redovito dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama, nedavno je objavila i fotografiju na kojoj se vidi trbuščić koji joj je ostao od posljednje trudnoće, izrazivši žaljenje što više nikada neće biti trudna te fotografiju s kćerkicom Lunom na kojoj drže origami posvećen nerođenom Jacku. Snagu za oporavak nakon strašnog gubitka, Chrissy i John pronašli su jedno u drugome te svoje dvoje djece – Luni i Milesu.

Uoči Nove godine Chrissy Teigen je na svom Instagram profilu s fanovima podijelila da već četiri tjedna nije okusila alkohol, izjavivši da joj je dosta blamiranja pred ljudima kojima se divi. Priznala je da joj je bilo sasvim normalno popiti čašu vina dok se priprema za neki event, čašu prije eventa, na partyju…i da bi se sljedećeg dana zbog toga osjećala loše. Motivaciju za potpuni prestanak konzumacije alkohola pronašla je u self-help knjizi Holly Whitaker Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol. “Čak i ako ne možete zamisliti da sami prestanete ili naprosto ne želite, svejedno je odlično štivo.” – dodala je Chrissy te nas zaintrigirala da je pročitamo. Knjiga Holly Whitaker iskrena je ispovijest autorice o borbi s alkoholom i bulimijom u društvu koje normalizira pretjerano konzumiranje alkohola, o preispitivanju internaliziranog poimanja uspješnog života i pitanjima samoostvarenja, a motivirajući citat komičarke Hannah Gadsby kojim započinje moto je za 2021. godinu: “Nema ništa jače od slomljene žene koja se ponovno izgradila.”

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram chrissyteigen

Pročitajte i...

chrissy teigen i john legend

Zavirite u bivši dom Chrissy Teigen i Johna Legenda na Beverly Hillsu

I što je za Chrissy najvažnije da njezina raskošna kuća ima?

Chrissy Teigen: 'Nisam snažna 'clap back' cura kakvom me smatraju'

Zašto je Chrissy zatvorila svoj Twitter profil i što to govori o online (ne)kulturi i utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje

Sofa koju, čini se, imaju SVI na Instagramu. Zašto je toliko žele?

Vidjeli smo je na fotografijama Chrissy Teigen, Else Hosk, Aimee Song...

Chrissy Teigen ima novu boju kose i sad je želimo i mi!

Idealna boja za lakše dočekati proljeće…

Prekrasno pismo Chrissy Teigen o nezamislivom gubitku i vječnoj ljubavi

Nakon što je sa svijetom podijelila najmračniji trenutak svoga života, fantastična Chrissy Teigen napisala je lijepo intimno pismo kako bi zatvorila to poglavlje svoga života...

▲ Povratak na vrh