Cindy Crawford progovorila o oštroj kritici pod kojom se našla zbog Kaije Gerber

14.10.2019.

Ulazak kćeri u svijet manekenkstva nije prošao glatko

Dvije godine nakon što je Kaia Gerber debitirala na pisti za Calvin Klein za vrijeme NYFW-a, njezina majka Cindy Crawford odlučila je objasniti zašto joj je bilo važno pustiti svoju kćer da se bavi manekenstvom od ranih 16 godina. „Uopće nisam strepila reći Kaiji kako se slažem.“, kaže Cindy na Samitu modnih snaga mode u četvrtak.

 

 

“Osjećala sam se ugodno i rekla sam: ” Idi, zabavi se i uvijek sam ovdje ako imaš pitanja “.” Odgovarajući na kritike koje je dobila zbog dozvoljavanja svojoj kćeri da se počne baviti modelingom u dobi od 16 godina, Crawford je dodala: “Sada su svi neka vrsta modela u svakodnevnom životu.”

Prošetala je na pistama marki poput Alexandera McQueena, Stelle McCartney i Givenchyja posljednjih tjedana, i iako je vrlo uspješna Gerber je i dalje traži mjesto za sebe u modnoj industriji kao jedan od najtraženijih modela svoje generacije.

 

 

Iako je mogla od majke tražiti smjernice o tome kako se kretati u modnoj industriji, 18-godišnjakinja je rekla da se i dalje zajedno prilagođavaju ulozi društvenih medija u karijeri, “Postoji mnogo stvari o kojima, bez obzira koliko vam netko može reći o industriji, morate naučiti iz prve ruke”, rekla je Kaia o svom iskustvu u modnoj industriji.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Kaia Gerber

Minimalistički chic slavne manekenke - obožavamo!

'Ako ovo sanjam, ne budite me': Kaia Gerber s piste prelazi na male ekrane

Supermodel i kći slavne Cindy Crawford kreće u glumačke vode i to ni manje ni više nego kao lik u kultnoj seriji

Kako postići izražajan i sanjiv pogled po uzoru na Kaiu Gerber?

Sve makeup trikove poznatog modela, inspirirane užurbanim životom Parižanki, otkriva kreativni makeup direktor Tom Pecheux

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Domovi slavnih: Cindy Crawford prodaje svoju glamuroznu vilu

Zanima vas kako izgleda vila na Beverly Hillsu vrijedna preko 15 milijuna dolara?

▲ Povratak na vrh