Clooney priznao da je ‘lovio’ Amal mjesecima i kako ju je zaprosio

20.02.2017.

Eto, događa se i najzgodnijim muškarcima na svijetu da se moraju potruditi oko prave žene

Za mnoge je George Clooney dugo vremena bio jedan od najzgodnijih neženja na svijetu, no onda se pojavila Amal Alamuddin i George se oženio.

I dok bi mnogi pomislili kako se, ruku na srce, Amal morala potruditi da ga ‘ulovi’, Clooney je priznao u showu Ellen DeGeneres da je “od prvog trenutka kada je ugledao Amal osjećao kako će biti zajedno”.

“Upoznali smo se u mojoj kući na jezeru Como. Došla je s jednim mojim prijateljem u posjet, a onda sam je mjeseci iza toga zvao, pisao joj…”, otkrio je.

Priča je dobila najljepši nastavak šest mjeseci kasnije kada je George sve isplanirao oko prosidbe. “Sve sam isplanirao u detalje. Imao sam prsten skriven iza nje, glazba je svirala, moja teta Rosemary bi zapjevala ‘Why Shouldn’t I’… A onda sam doslovno rekao: ‘Gledaj, nadam se da je odgovor da, imam 52 godine i vrlo skoro mogao bi promijeniti kuk! Ona je rekla ‘Oh, da’ i sve je ispalo na kraju dobro”, priznao je Ellen DeGeneres.

Nekoliko mjeseci kasnije George i Amal su se vjenčali u Veneciji, a uskoro bi trebali postati roditelji blizanaca, dječaka i djevojčice!

N. P.
Fotografija Getty Images

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh