Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

07.09.2020.

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

Brad Pitt je u najboljim godinama, kao dobro održavani vintage kožni kaput kojega pregibi čine samo atraktivnijim, a dizajn koji je prije koje desetljeće bio samo trendi, sada je bezvremenski. Kao takav, nakon onoga što je po svemu sudeći bio prilično mučan razvod od dugogodišnje supruge Angeline Jolie, Brad je polagano i dosta diskretno nastavio sa svojim ljubavnim životom i bilo je izvjesno da neće dugo samovati… Nakon nagađanja o mogućoj vezi s prekrasnom glumicom Alijom Shawkat, ispostavilo se da je Bradovo srce osvojila njemačka manekenka Nicole Poturalski s kojom se potiho viđa vjerojatno od prošle jeseni. Međutim, ova ljubavna pripovijest ima jedan prilično neočekivani twist, a taj je da je dotična mlada žena – u braku. 

Kad sredovječni glumac nakon niza godina u braku i teškog razvoda novu vezu pronađe s 27-godišnjom manekenkom priča je u ozbiljnoj opasnosti da postane prilično neukusni klišej, ali u ovom smo slučaju gotovo… impresionirane? Ne njime, nego njome. Naime, mlada žena, u kojoj mnogi prepoznaju pomalo neugodnu fizičku sličnost s Angelinom (ali ne nalikuju li sve nadrealno lijepe žene malo jedna na drugu?), posljednjih godina razvija sve impresivniju karijeru u modelingu, i to pod imenom Nico Mary, što će reći svojim, khm, vjenčanim prezimenom. Ima i ozbiljni following na instagramu na kojemu uglavnom možemo svjedočiti nizu fotografija na kojima ona izgleda prekrasno i uživa u svome životu (tko ne bi?), gotovo uvijek sama pred okom kamere, iako ima supruga, a sa suprugom ima sina Emila, a sada već gotovo punih godinu dana ima i Brada Pitta. 

Nicoleinu je suprugu ime Roland Mary, riječ je o njemačkom vlasniku restorana s kojim Nicole sretno održava otvoreni brak te Roland ne samo da zna za vezu, nego Brada poznaje osobno već godinama te čak kruži informacija da se novi par upoznao upravo u njegovom berlinskom restoranu. Ovo je četvrti brak Rolandu Maryju koji je posve „neopterećen sitničavom zavišću i ljubomorom“ te je po svemu sudeći suviše zabavljen vlastitim stvarima da bi energiju usmjeravao na ljubavne ekskurzije svoje supruge. Čovjek ima respektabilnih 68 godina, uspješan biznis, petero djece, tri bivše žene, a možda i sam ima koju aktivnu aferu ili je naprosto već u dobi kad je ekonomičniji sa svojom energijom te je možda za njihov brak optimalna upravo ovakva kombinacija. 

S obzirom na stope raskida i razvoda koje uporno rastu iz desetljeća u desetljeće, nije nerazumno postaviti pitanje koliko je klasični monogamni brak uopće održiva institucija, a Nicole, koja čini se preferira zrele, samouvjerene i nezanemarivo starije muškarce, mogla bi biti upravo junakinja našeg doba čisto zato što je pronašla modus koji joj odgovara i ne opterećuje se konvencijama. Je li ovo samo fling ili nešto trajnije, pokazat će vrijeme, ali što je sigurno – ova žena zna živjeti život. Pouka priče glasi: nađite u životu nekoga kome neće smetati ako vas paralelno poželi dejtati Brad Pitt. 

Piše: Ana Fazekaš
Fotografije: Profimedia, Instagram @nico.potur

Pročitajte i...

Od seks simbola do inovatorice, farmerice, aktivistice... Zanimljivi primjeri reinvencija holivudskih diva

Društvo je oduvijek imalo svoja očekivanja i predrasude o lijepim ženama - kako bi se trebale ponašati, čime bi se trebale baviti i što bi ih trebalo zanimati, no u duhu nadolazećih ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionReinvention kampanje, donosimo inspirativne priče žena koje su mnogo više od dvodimenzionalnih holivudskih ljepotica.

Safička moda: najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

Što je zajedničko Bradu Pittu, Sofiji Coppoli i Beyonce?

"There's no business like showbusiness!" - stara je uzrečica, no čini se da zvijezde otkrivaju nove izvore prihoda.

Utjeha za kišni dan: pogledajte ovaj Jennifer Aniston i Brad Pitt reunion

Svima nam ponekad treba podizač raspoloženja, a ovo je dušu dalo za razvedravanje kišnog dana

▲ Povratak na vrh