“Cure, odjenite se”, poručuje slavna dizajnerica

Beyonce
11.06.2015.

Carolina Herrera komentirala izgled onih koje biraju golišava izdanja za svečane trenutke, poput Met Gale

Iako je tema ovogodišnjeg MET bala trebao biti utjecaj kineske kulture na zapadnjačke dizajnere, svi su govorili samo o „golim“ haljinama Beyonce, Kim Kardashian i Jennifer Lopez.

Teško je bilo odlučiti koja je izgledala provokativnije i otkrivala više, ali su sve tri ukrale pozornost fotografa i potakle zanimljive rasprave. I taman kad se činilo kako se prašina slegla, Carolina Herrera je opet malo zakuhala stvari izjavivši kako joj se ovakva moda uopće ne sviđa.

„Cure, odjenite se“, poručila je u intervjuu za Washington Post.

 

Donatella Versace i Jennifer Lopez na crvenom tepihu Met Gale

Donatella Versace i Jennifer Lopez na crvenom tepihu Met Gale

 

 

Herrera je poznata kao najveća dama njujorške modne scene, dizajnerica čije su kolekcije uvijek besprijekorne, elegantne i ženstvene i čija estetika podsjeća na neka ležernija i profinjenija vremena.

O ukusima se naravno ne raspravlja pa tako ni Herrera ne pokušava nikoga uvjeriti kako „gole“ haljine nisu lijepe, jednostavno smatra kako je žena puno više od atraktivnog tijela koje treba ogoliti kako bi privukla pozornost.

 

Kim Kardashian

Kim je predvodnica trend golišavih haljina

 

„Dizajneri provokacijama žele skrenuti pažnju na sebe i misle kako će na taj način privući mlađu publiku. Ali u životu treba biti malo tajnovitosti. Žene si ovakvim odabirom čine medvjeđu uslugu.“

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh