Dakota Johnson ponovno zabljesnula

Dakota Johnson
06.02.2017.

Mlada glumica bira elegantnu i seksi modu

Nakon odlično odrađene premijere filma ‘50 nijansi mračniji’ u Los Angelesu prije nekoliko dana (više o tome – ovdje!), Dakota Johnson ponovno je briljirala u modnome smislu. Ovaj se put nije radilo o premijeri, već o crvenom tepihu povodom dodjele nagrada ‘American Society of Cinematographers Awards’, tako da je Dakota imala još jednu priliku za pokazivanje svog stilskog potencijala.

 

Dakota Johnson

L

 

Na crne je hlače odjenula bijelu kreaciju dizajnerice Rosette Getty koja, premda potpuno zatvorena na prsima, otkriva leđa i daje cijelom looku drsku notu mladenačkog bunta i seksepila.

 

 

Uz jednostavnu frizuru i minimalan, fresh face make up, ovo je definitivno dobar izbor za djevojku koju ćemo gledati ovaj mjesec na brojnim događanjima.

M.B.
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

dakota johnson

Stiže još jedna kostimirana drama, s Dakotom Johnson u naslovnoj ulozi

Prijeti li nam 'overload' kostimiranog sadržaja na ekranima?

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

▲ Povratak na vrh