David i Victoria Beckham ponovno pred oltarom

David i Victoria Beckham
31.01.2017.

Slavni par potajice je obnovio bračne zavjete

David i Victoria Beckham u braku su već punih 17 godina, a da njihova ljubav s godinama postaje sve jača, svjedoči i činjenica da su od svog prvog službenog ‘da’ obnovili zavjete.

Slavni nogometaš taj detalj iz njihovog života tek nedavno je otkrio u radijskom emisiji BBC-a: “Obnovili smo zavjete otada i bilo je puno privatnije. Bilo je oko šest ljudi u našoj kući”.

 

Zaručnici David i Victoria 1999. godine

 

U intervjuu je David otkrio i neke druge detalje o početku njihove veze, kao i to da su na spojevima morali samo sjediti u njegovom autu jer Victorijin tadašnji menadžer i menadžer Spiceica nije joj dozvoljavao izlaske.

A čemu duguju uspjeh svog braka? Odgoju, kaže Beckham. “Imamo jake roditelje, odgojeni smo s pravim vrijednostima. Naravno da griješite tijekom godina, i svi znamo da je brak težak. Treba znati proći kroz to”.

Prošlo ljeto slavili su svoju 17. godišnjicu, a ovako su izgledali na dan svog vjenčanja:

Pročitajte i...

Victoria Beckham otkrila je najvažnije modno pravilo: Osjećaj se dobro u svojoj koži

Nova suradnja Victorije Beckham i Reeboka rezultirala je kolekcijom izrađenom od visokokvalitetnih materijala, koja se može nositi tijekom cijelog dana, a sastoji se od tajica, topića, majica s kapuljačom, kapa i ruksaka

Povratak u budućnost: Koje trendove donose nedavno predstavljene resort kolekcije?

Optimizam i oslobođenje vladaju modnim pistama na kojima su predstavljene resort kolekcije, a brojni dizajneri inspiraciju su pronašli u prošlosti

'Hvala, ali radije bih umrla nego nosila Crocsice'

Victoria Beckham imala je zanimljiv odgovor na dizajnerski dar Justina Biebera

Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor su zaljubljeni (ali ne jedno u drugo)

Lady Whistledown nije očekivala ovakve vijesti

▲ Povratak na vrh