Destiny’s Child se ponovno okupio na premijeri Kralja lavova!

10.07.2019.

Michelle i Kelly su došle podržati Beyonce

Iako Destiny’s Child nije izdao album od 2004. godine, članice legendarne grupe nastavljaju se međusobno podržavati kad god je to moguće. Od nastupa Beyoncé na Coachella i Super Bowlu do Beyoncine majke Tine Knowles koja je dovela Kelly Rowland do oltara, te tri žene su poput obitelji.

Dakle, na svjetskoj premijeri za novi film Beyoncé Kralj lavova – gdje daje glas liku Nale – pojavile su se i Kelly Rowland i Michelle Williams kako bi podržale svoju prijateljicu.

 

 

Beyoncé, kojoj se pridružila i njezina sedmogodišnja kćerka Blue Ivy Carter i majka Tina na crvenom tepihu, nosila je sako i suknju s vezenim kristalnim ukrasima koje je uparila sa sandalama na petu i clutch torbicom, koju je dizajnirao Alexander McQueen.

 

 

Rowland se držala teme filma o divljim životinjama te se pojavila u haljini sa zebra printom. Baš kao i Bey, i ona je dovela svoje dijete – četverogodišnjeg sina Titana Jewella Weatherspoona – da uživa u filmu.

 

Michelle Williams je također izgledala zapanjujuće kada se pojavila na crvenom tepihu. Nosila je haljinu ukrašenu komadićima zrcala. Na događaju Williams je izjavila za Entertainment Tonight da je ono što Beyoncé ‘prenosi’ na svoje dvije kćeri, Blue Ivy i Rumi Carter, time što je sudjelovala na  filmu ‘stvarno pohvalno’.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Beyoncé je napisala otvoreno pismo Državnom odvjetniku

Queen Bey osobno traži očitovanje i dužnu kaznu za ubojstvo Breonne Taylor

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

▲ Povratak na vrh