Diane Kruger nikada nije izgledala bolje!

12.02.2019.

Poznata glumica oduševljava nas svojim modnim odabirima

Glumica Diane Kruger već godinama jedna je od miljenica modnog svijeta i dugogodišnja muza Karla Lagerfelda, stoga smo jedva dočekali neku novu ulogu i promociju novog filma, a sada su na red došla čak dva filma: The Operative i The Golden Glove i Diane nas jednostavno ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima.

Prvo nas je oduševila Giambattista Valli couture mini haljinom, a zatim su na red došle još dvije odlične odjevne kombinacije, a riječ je o komadima iz najnovije Givenchy couture kolekcije koja je predstavljena u Parizu prije svega nekoliko tjedana. Diane je bila oličenje elegancije u crnoj čipkastoj haljini, ali posebno nas je osvojila prugastim predimenzioniranim odijelom.

Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh