Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

02.06.2020.

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Prije samo dvije godine Aliana je bila nepoznata cura, još jedna u nizu koja sanjari o karijeri manekenke, iako je to s njezina 164 centimetra visine djelovalo teško ostvarivo. No kad ste sigurni u sebe, pametni i karizmatični, ništa nije nemoguće.

Aliana je svojim izgledom i stilom uspjela privući nekoliko stotina tisuća pratitelja na Instagramu a za njima su, kao što to obično biva, došli i modni agenti. I ponudili joj ugovor. „Moji agenti su vjerovali u mene i zbog toga moja visina nije bila nikakav problem“. U kratko vrijeme Aliana je postala lice kampanje Maybellinea, krasila stranice Harper’s Bazaara i dobila glavnu ulogu u Lennyjevom novom spotu, snimanom u Parizu prije izbijanja pandemije korona virusa.

Aliana danas ima 135 tisuća pratitelja na Instagramu i 14 tisuća pratitelja na svom YouTube kanalu, na kojem iskreno i otvoreno govori o svom životu i radu u modelling industriji (dajući savjete djevojkama koje sanjaju o toj karijeri). A iznimno je posvećena i društveno važnim temama te humanitarnom radu pa je tako svoj dvadeseti rođendan proslavila obilazeći punktove u New Yorku na kojima se okupljaju beskućnici i dijeleći im hranu.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Predstavljamo novu KLISAB kolekciju za ljeto/20!

Fotografije snimljene u gorju Žumberak predstavljaju novu KLISAB LJETO20 kolekciju u kojoj dominira tie dye uzorak

▲ Povratak na vrh