Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

02.06.2020.

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Prije samo dvije godine Aliana je bila nepoznata cura, još jedna u nizu koja sanjari o karijeri manekenke, iako je to s njezina 164 centimetra visine djelovalo teško ostvarivo. No kad ste sigurni u sebe, pametni i karizmatični, ništa nije nemoguće.

Aliana je svojim izgledom i stilom uspjela privući nekoliko stotina tisuća pratitelja na Instagramu a za njima su, kao što to obično biva, došli i modni agenti. I ponudili joj ugovor. „Moji agenti su vjerovali u mene i zbog toga moja visina nije bila nikakav problem“. U kratko vrijeme Aliana je postala lice kampanje Maybellinea, krasila stranice Harper’s Bazaara i dobila glavnu ulogu u Lennyjevom novom spotu, snimanom u Parizu prije izbijanja pandemije korona virusa.

Aliana danas ima 135 tisuća pratitelja na Instagramu i 14 tisuća pratitelja na svom YouTube kanalu, na kojem iskreno i otvoreno govori o svom životu i radu u modelling industriji (dajući savjete djevojkama koje sanjaju o toj karijeri). A iznimno je posvećena i društveno važnim temama te humanitarnom radu pa je tako svoj dvadeseti rođendan proslavila obilazeći punktove u New Yorku na kojima se okupljaju beskućnici i dijeleći im hranu.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh