Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

02.06.2020.

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Prije samo dvije godine Aliana je bila nepoznata cura, još jedna u nizu koja sanjari o karijeri manekenke, iako je to s njezina 164 centimetra visine djelovalo teško ostvarivo. No kad ste sigurni u sebe, pametni i karizmatični, ništa nije nemoguće.

Aliana je svojim izgledom i stilom uspjela privući nekoliko stotina tisuća pratitelja na Instagramu a za njima su, kao što to obično biva, došli i modni agenti. I ponudili joj ugovor. „Moji agenti su vjerovali u mene i zbog toga moja visina nije bila nikakav problem“. U kratko vrijeme Aliana je postala lice kampanje Maybellinea, krasila stranice Harper’s Bazaara i dobila glavnu ulogu u Lennyjevom novom spotu, snimanom u Parizu prije izbijanja pandemije korona virusa.

Aliana danas ima 135 tisuća pratitelja na Instagramu i 14 tisuća pratitelja na svom YouTube kanalu, na kojem iskreno i otvoreno govori o svom životu i radu u modelling industriji (dajući savjete djevojkama koje sanjaju o toj karijeri). A iznimno je posvećena i društveno važnim temama te humanitarnom radu pa je tako svoj dvadeseti rođendan proslavila obilazeći punktove u New Yorku na kojima se okupljaju beskućnici i dijeleći im hranu.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kako je Courteney Cox oduševila fanove

Najoriginalnija čestitka - ikad!

Behind the scenes: kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Profil na društvenim mrežama koji vraća vjeru u čovječanstvo

Kako to izgleda kad se ljudi na društvenim mrežama okupe u zajednicu?

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

▲ Povratak na vrh