Druženje Taylor Swift i Lene Dunham

Taylor Swift i Lena Dunham
22.12.2014.

A mi smo zaista mislili kako joj je Karlie Kloss broj 1. iz svijeta zvjezdanih faca!

Član grupe Fun i samostalni umjetnik, Jack Antonoff, u ozbiljnoj je vezi s Lenom Dunham – djevojkom koja ruši sve rekorde novom knjigom, Not That Kind of Girl, ali i tenzijama koje se stvaraju zbog nove sezone serije “GIRLS“.

On je ujedno i “krivac” za upoznavanje Lene s njegovom prijateljicom, Taylor Swift, za koju je napisao i pjesmu koja se nalazi na hvaljenom albumu “1989”.

 

Taylor Swift i Lena Dunham

 

 

No, čini se kako su se djevojke počele družiti i izvan zajedničkih ručkova te se krenule u pohod na ulice New Yorka gdje su ih, očekivano, paparazzi pratili u stopu. Lena je pažnju plijenila u ružičastom kaputiću dok je Taylor nosila omiljeni pončo i tople slušalice za uši.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Lena Dunham dizajnirala je prvu kolekciju odjeće, za žene njene veličine (42-54)

'Želim poslati poruku da je imati obline nešto što treba slaviti, a ne samo se s tim nositi. Nije problem koji treba popraviti ili sakriti. Ovo je moje tijelo i ne namjeravam provesti život ispričavajući se zbog njega. Slavit ću ga u odjeći koja kaže: Evo me', rekla je Lena

Zavirili smo u šarmantnu, 102 godine staru kuću u Los Angelesu koju prodaje Lena Dunham

Njujorška glumica, scenaristica i redateljica zaključila da je New York ipak mjesto gdje se osjeća - kod kuće

Stari normalni crveni tepih: Najbolji lookovi sinoćnje dodjele Grammyja

Neka od najvećih glazbenih imena pojavila su se na pozornici, a nama je to bila prilika da ponovno vidimo zvijezde u akciji (i cool dizajnerskim kombinacijama)

Kako je pop glazba spasila 2020.

2020. je odista bila užasna u svakom pogledu osim jednog — odsječeni od turneja, koncerata i medijskih obaveza, pop glazbenici bili su produktivniji no inače, a zabrane i ograničenja globalne pandemije natjerala su ih na podizanje kvalitete i inoviranje u kontaktu s publikom

Novi album Taylor Swift stiže u ponoć

Niti pola godine nakon superuspješnog albuma "folklore" pjevačica objavljuje novi glazbeni album - "evermore"

▲ Povratak na vrh