Dugo toplo ljeto

Severina
18.08.2014.

Severina je u Zadru odradili mini snimanje nove razglednice

Svoju ljetnu turneju diljem Jadrana Severina je počela još u lipnju u popularnom zadarskom klubu Hitch bar, da bi po drugi put, za kraj ljeta opet nastupila protekle subote.

Prije koncerta prošetala se Kalelargom u haljini modnog dvojca Dolce&Gabbana te je zastala ispred crkve Sv. Donata gdje se fotografirala sa brojnim obožavateljima.

 

Severina

 

Hitch bar na plaži Kolovare nije mogao primiti sve koji su željeli doći na koncert. Mnogobrojni obožavateljji gledali su koncert sa okolnog šetališta i sa svojih osvijetljenih brodica s obzirom da se club nalazi uz more što je dalo poseban ugođaj koncertu.

 

Severina

 

Severina je s koncertom počela oko ponoći, pojavivši se u atraktivna kombinezonu i odmah na prvim taktovima svog velikog hita Brad Pitt izazvala euforiju da bi onda nanizala set pjesama koje su atmosferu dovele do usijanja.

Fotografije: Iva Perinčić

Pročitajte i...

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Severinina ljubav na prvi pogled

Optika Anda i Severina se vole

Severina isfurala najpopularnije čarapice sezone

Severina se sinoć pojavila na reviji Aleksandre Dojčinović u zagrebačkoj Modernoj galeriji gdje je plijenila poglede svojom odjevnom kombinacijom

Severinin omiljeni scenski kostim

Korzetirana, ženstvena moda za koncert u rodnome Splitu

Severina bira Lanvin za crveni tepih

Pjevačica se pojavila na crvenom tepihu šestog dana 22. Sarajevo film festivala

Severina objavila novi videospot za pjesmu "Sekunde"

Novi look za regionalnu estradnu zvijezdu

▲ Povratak na vrh