Ekstravagantni životni stil uništava Johnny Deppa

01.02.2017.

U javnost su procurile informacije koje otkrivaju koliko glumac novaca troši na luksuzni stil života

U procesu tužbe koju Johnny Depp trenutno vodi protiv svoje bivše management firme TMG, procurili su detalji o njegovim svakodnevnim navikama te suludim mjesečnim budžetima koji bi glumca mogli dovesti do ruba financijske propasti.

I dok Depp tuži svoje zaposlenike za nemarno vođenje financija, neplaćanje njegovih poreza i loše vođenje knjiga, oni tvrde kako su učinili najbolje što su mogli, pokušavajući držati korak s njegovim nemilim trošenjem.

“Depp živi ultra-ekstravagantnim životnim stilom koji ga svjesno košta i preko 2 milijuna dolara mjesečno, što on jednostavno ne može priuštiti”, razjasnio je jedan od odvjetnik menadžerske firme u protutužbi. “Depp sam je odgovoran za sve financijske nedaće u kojima se trenutno nalazi”.

Među konkretnim primjerima njegovog raskalašenog trošenja, naveli su i 75 milijuna dolara koje je potrošio na čak 14 nekretnina, 18 milijuna dolara vrijednu jahtu te čak 30,000 dolara koje mjesečno troši na vino.

Deppov odvjetnik Matthew Kanny još  nije komentirao ove navode.

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Charlize je digla galamu u banci, a Marilyn radila u tvornici - kako su otkrivene neke od najvećih zvijezda

Upornost i težak rad se isplate, ali ponekad je ključ uspjeha - biti u pravo vrijeme na pravom mjestu

Pet koraka uz koje do kraja dana možete poboljšati svoju vezu

Baš kao u svakom području u svom životu, i na vezama treba svakodnevno raditi

Vitki do proljeća: Drastične dijete su out, in je promjena načina života!

Koliko ste puta krenuli na dijetu i peti dan odustali? Umjesto da se mučite s dijetama čudnovatih naziva i nemogućih zahtjeva, isprobajte nešto što uistinu pali

Kulturalna aproprijacija: Tko, što, kako, čije?

Od spotova koji su povučeni nakon samo nekoliko sati preko bojkota brendova do nebrojenih online napada i gotovo jednako nebrojenih isprika javnih osoba - kulturalna aproprijacija danas je postala diskurzivno bojno polje. No što je ona zapravo i kako o njoj danas govoriti?

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

▲ Povratak na vrh