Emily Ratajkowski ima recept za savršene ljetne kombinacije

21.06.2019.

Ljetni stil iz snova!

Emily Ratajkowski doista je jedna od najvećih stilskih inspiracija današnjice, za razliku od brojnih poznatih dama Emily najčešće djeluje vrlo opušteno s jednostavnim frizurama i make-upom i iz tog razloga i njezine kombinacije izgledaju jednostavno i pristupačno i vrlo lako možemo sebe zamisliti u istim kombinacijama.

U posljednjih nekoliko dana Emily nas je oduševila s dvije genijalne ljetne kombinacije koje planiramo kopirati prvom prilikom. Emily je prvo viđena na ulicama New Yorka u predivnoj asimetričnoj prugastoj haljini brenda Monse koju je upotpunila jednostavnim sandalama boje kože, a zatim nas je sve oborila s nogu u dugoj drapiranoj bijeloj haljini za čiji dizajn je zaslužan Narciso Rodriguez. U ovoj kombinaciji upotpunjenoj zlatnim nakitom i smaragdnom torbicom Emily je doista izgledala kao grčka božica.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh