Emily Ratajkowski zaprošena spajalicom

13.04.2018.

Model Emily Ratajkowski podijelila je detalje o svom neočekivanom vjenčanju koje se održalo u veljači

Model Emily Ratajkowski je u The Tonight Showu po prvi put podijelila detalje o svom vjenčanju koje se održalo u veljači.

Emily je u showu za svoju čudnu, ali romantičnu prosidbu indie producenta rekla kako ju je zaprosio u francuskom restoranu u New Yorku, ali kako nije imao prsten, ona ga je odbila. Njezin dečko je zatim uzeo spajalicu i napravio prsten što je ona smatrala jako romantičnim. Naposljetku su svoje vjenčane prstene dali izraditi od zlata koje su kupili u kineskoj četvrti.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kada su u kineskoj četvrti kupili komad zlata Bear-McClard je rekao kako će rastopiti zlato i od njega napraviti prstenje. Emily je na to rekla kako ne zna kako će rastopiti zlato te da se to čini jako teško. Potom su otišli u jedan dućan u Midtownu u kojem su upoznali dragog Izraelca koji im je rekao da zna kako će to napraviti. U njegovom studiju su izradili prstenje. Iako su prsteni trebali biti privremeni, Emily je priznala kako je sada vezana za prsten i ne želi ga zamijeniti. Također je Jimmyu Fallonu u showu priznala kako nije znala kako želi da izgleda njezino vjenčanje te se možda baš zato odvilo vrlo netradicionalno.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Piše:Pola Križevac

Foto: Profimedia / @emrata

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

Najbolji zvjezdani Halloween outfiti 2020

Ova godina puna je "tricks", a vrlo malo "treats", no to nije spriječilo celebove da se dobro provedu kod kuće

EmRata čeka bebu i napravila je najslađu video posvetu ikada

Ne možemo se nagledati Emily Ratajkowski s novom preslatkom baby bump linijom…

Celebi koji su se upoznali – na poslu

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Mala vjenčanja po uzoru na slavne parove

Traženje odgovarajuće dvorane, benda, fotografa, cateringa, haljine, smještaja za goste koji dolaze izdaleka, frizera i šminkera... a onda povrh svega propisi o okupljanjima i zabrane. Ako planirate vjenčanje i želite izbjeći stresove koji s tim dolaze, inspirirajte se primjerima zvijezda koje su svoju ljubav odlučile proslaviti u krugu najbližih.

▲ Povratak na vrh