Eva Green i Thandie Newton znaju kako nositi šljokice!

25.03.2019.

Predivne glumice ponovno oduševljavaju na crvenom tepihu

Iako o njima ne pišemo često, glumice Eva Green i Thandie Newton su se itekako dokazale svojim modnim odabirima tijekom promotivne turneje filma Dumbo. Eva je doista pokazala da je jedna od rijetkih glumica koja se usudi riskirati pa smo je tako vidjeli u najneobičnijim couture kreacijama, a sada je na red došla šljokičasta haljina intenzivno zelene boje koja nas je potpuno oduševila. I u ovom slučaju riječ je o couture kreaciji iza koje stoji dizajner Alexandre Vauthier.

Thandie Newton igrala je na sigurno, ali ipak nas je oduševila svojom kombinacijom. Ona je za ovu prigodu odabrala Mary Katranzou voluminozni top od tila i šljokičastu srebrnu suknju. I ovoga puta pojavila se u društvu supruga Ola Parkera i kćeri Nico Parker koja je za ovu prigodu odabrala romantičnu pastelno ružičastu Carolina Herrera haljinu.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh