Fatalna privlačnost Olivije Palermo i njenog Johannesa

03.01.2014.

Slavni je par putem društvenih mreža objavio zaruke nakon pet godina sretne i stylish veze

Kad je prije šest godina Olivia Palermo bila tek zvijezda reality serijala na MTV-u, nitko nije htio ni pomisliti kako će ova brineta jednog dana postati ikonom stila, simbolom elegancije i jedna od najomiljenijih djevojaka modne industrije.

Ljubav 27-godišnjakinje Amerikanke prema relevantnim dizajnerima današnjice, koji ispisuju trendove na mjesečnoj bazi, vidljiva je u njenim dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama, a njen zaručnik, inače njemački maneken i model Johannes Huebl, također pomno slijedi stilistička pravila i uvijek izgleda poput dendijevski obojenog gospodina.

Olivia Palermo i Johannes Huebl Kako je sretan par s dolaskom nove godine objavio zaruke objavama na društvenim mrežama jer se trenutno nalaze na godišnjem odmoru u mondenom St.Bartsu, jasno je kako njihova ljubav ulazi u sljedeću fazu, baš kao i modna osviještenost koja će od sada zasigurno djelovati još sinkroniziranije.

U galeriji smo izdvojili neke od njihovih najboljih trenutaka s crvenih tepiha, iz prvih redova revija, kao i s mnogih društvenih događanja…

Tekst: Marko Banjavčić
Foto: Getty Images/Guliver

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh