Filmska uloga

Kendall Jenner
05.09.2014.

Kendall polako otvara vrata Hollywooda

Iako još nije u kinima (stiže na Valentinovo iduće godine), već se priča o filmskoj adaptaciji druge knjige E.L. James, ’50 nijansi mračniji’. Kendall Jenner, koja se, ako ne znate, odrekla prezimena kako bi je modni svijet shvaćao ozbiljnije, priželjkuje i glumačku karijeru.

S timom serije filmova ’50 nijansi’ pregovara oko uloge, a redateljica prvog filma, Sam Taylor-Wood velika je obožavateljica reality showa koji prati život Kardashiana. “Fascinirana je njome i izrazila je interes da se pojavi i u prvom filmu iako nije došlo do suradnje”, otkrio je insajder sa seta. “Ipak, sad se uključio i Universal koji je već pričao s ljudima koji stoje iza Kendall i sastanak je prošao poprilično dobro.”

“Ne bi se radilo o velikoj ulozi ali zasigurno bi joj otvorilo vrata Hollywooda. Ona će ugovor potpisati samo ako će Sam Taylor-Wood raditi i na drugom filmu”, dodao je.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kendall je radikalno promijenila boju kose!

Nikad kraja zanimljivim novostima iz Kardashian-Jenner klana

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

▲ Povratak na vrh