Najbolje kombinacije s crvenog tepiha Filmskog festivala u Veneciji

11.09.2017.

Na crvenom tepihu prestižnog festivala poznate dame prošetale su odlične kreacije i pokazale kako treba izgledati na ovakvom događaju

S dolaskom jeseni, otvorena je i nova sezona dodjela nagrada i svečanih crvenih tepiha. Jedan od prvih u sezoni prestižni je Filmski festival u Veneciji koji je u javnost izmamio novopečene roditelje, Amal i Georgea Clooneya.

Oni su pažnju plijenili na premijeri njegovog novog filma “Suburbicon”, dok su na premijeri filma “Mother!” glumice Jennifer Lawrence i Michelle Pfeiffer privukle svjetla reflektora.

Tijekom festivala vidjeli smo i odlično odjevene Kate Bosworth, Kristen Wiig, Jane Fondu, Susan Sarandon, Rebeccu Hall, Kirsten Dunst, Chloe Sevigny, Gretu Scarano, Martinu Pinto, Helen Mirren, ali i planetarno popularne blogerice poput Chiare Ferragni te modele i manekenke poput Soo Joo Park, Stelle Maxwell, Coco Roche i Isabeli Fontane.

Njihova izdanja pogledajte u nastavku.

Elle.hr
Foto: Profimedia / Getty

Pročitajte i...

Cardi B u pohodu na velike ekrane

Nakon pojavljivanja u manjoj ulozi uz JLo i Constance Wu u filmu "Hustlers", Cardi je spremna zasjati u glavnoj ulozi

Jasmila Žbanić: "Ako dok pišem scenarij ne jecam u trenucima kad moji likovi trebaju jecati, onda nešto nije u redu"

U povodu novoga filma Jasmile Žbanić pod naslovom „Quo vadis, Aida?“, o posljednjim danima prije genocida u Srebrenici kroz perspektivu lokalne profesorice koja je prevodila za UN-ovu bazu, Ana Fazekaš je razgovarala s fantastičnom scenaristkinjom i redateljicom o različitim facetama njezine filmske povijesti.

Cameron Diaz otkrila zašto joj je snimanje filma “Praznik” ostalo u bolnom sjećanju

Gledanje kultne romantične komedije iz 2006. već je dugo na listi naših blagdanskih tradicija, no ako mislite da ste znali baš sve o njoj – varate se!

▲ Povratak na vrh