FKA Twigs u neočekivanom izdanju stigla na Sundance filmski festival

28.01.2019.

Doba renesanse

FKA Twigs ove godine se pojavljuje u autobiografskom filmu svog dečka Shia LaBeoufa “Honey Boy” i tim povodom ga je došla predstaviti na premijeri na Sundance filmskom festivalu. No, kombinacija koju je izabrala za pojavljivanje na crvenom tepihu je sve samo ne konvencionalna.

 

 

Na premijeri, zvijezda je nosila haljinu Vivienne Westwood inspiriranu renesansom, prugaste hlače i zeleni tigrasti kaput marke Jean Paul Gaultier.

 

 

Cijela kombinacija izgledala je kao da dolazi iz filma ili serije koje se događaju u 14. stoljeću za što je zaslužan njezin stilist Matthew Joseph, koji je sve detalje tražio po vintage trgovinama, čak i do modnih dodataka, kao što su njezine cipele.

 

 

Ovo nije prvi put da je pjevačica pronašla inspiraciju u tom razdoblju. Nedavno se na događanju pojavila u sličnoj crnoj varijanti povijesne kombinacije tijekom tjedna mode u Londonu.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

FKA twigs: 'Ne pitajte žrtve nasilja zašto nisu otišle'

Pjevačica FKA twigs prvi put od podizanja tužbe protiv bivšeg dečka Shie LeBeoufa dala TV intervju u kojem je iskreno progovorila o nasilju i traumama

FKA twigs tuži bivšeg dečka Shiu LaBeoufa

Hrabri istup pjevačice razotkrio mračnu stranu ljubavne veze

Dua Lipa vraća disco!

Studio 2054 je zabava koju smo trebali

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Divna FKA Twigs nastupila na Valentino reviji

Magična atmosfera u pariškom Grand Palaisu

Pet filmova s festivala Sundance na koje trebate obratiti pažnju

U tijeku je Sundance Film Festival, a dok čekamo vikend i proglašenje pobjednika, izdvojili smo pet filmova na koje ove godine trebate obratiti pažnju

▲ Povratak na vrh