Fotografije dana: David Beckham

01.02.2017.

O da, on itekako radi na svome isklesanome tijelu, a ove fotografije to dokazuju

Jedan od najuspješnijih sportaša današnjice, David Beckham, posljednjih je nekoliko godina posvećen obitelji – supruzi Victoriji i kćerkici Harper te sinovima Cruzu, Romeu i Brooklynu, a najviše zarade ostvaruje upravo u… modnoj industriji!

 

 

Naime, Beckhamov je status neokaljan, tako da svaka njegova nova kolekcija odjeće i modni dodataka osvaja planet bez zadrške, od Japana do Los Angelesa. Kako bi svoj ‘brend’ održao atraktivnim, David itekako ulaže u svoje zdravlje i izgled te svakodnevno odlazi u teretanu ne bi li ostao maksimalno fit i seksi.

 

 

Paparazzi su ga, očekivano, snimili na izlasku iz teretane u Los Angelesu, dok je žurio prema autu, a David je pritom obožavatelje počastio pripijenom i mokrom majicom koja je otkrila njegovu isklesanu muskulatoru. Nismo mogli odoljeti! Ups!

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Otvoren je najmoderniji Fitness centar 17 u kojem ćete vježbati potpuno bezbrižno

U Trogiru se, u sklopu shopping centra Marisa, otvorio novi Fitness centar 17, a ono što je najbitnije je upravo činjenica da je to prvi javan prostor u Hrvatskoj koji je u potpunosti dezinficiran revolucionarnim truu original airom.

Trčanje zimi? Zašto ne!

Vanja Knežević otkriva čari zimskog trčanja

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Zašto su vježbe snage i učvršćivanja važne?

Jedan od ključnih koraka do vitke linije, ali i općeg zdravlja i vedrog raspoloženja jest vježbanje. No osim aerobnih vježbi, postoje i vježbe snage, koje daju optimaln(ij)e rezultate

▲ Povratak na vrh